Skip to main content
test
Nuoriso-ohjaaja (osallisuus) - Rauman kaupunki

Nuoriso-ohjaajan rekrytoinnin hakuaikaa jatketaan. Uusi hakuaika päättyy 10.12.2023 klo 23.59.

Haemme nuoriso-ohjaajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 1.12.2023 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Etsimme osallisuus- ja vaikuttamistyöstä kiinnostunutta osaajaa, joka ohjaa nuorisovaltuuston ja lastenparlamentin toimintaa. Tehtävänä on edistää lasten ja nuorten osallisuus-, kuulemis- ja vaikuttamismahdollisuuksia. Tehtävään kuuluu nuorten kohtaamista ja ohjaamista erilaisissa toimintaympäristöissä sekä ennakoivan nuorisotyön toteuttamista ja kehittämistä.

Tehtävän hoitamisessa edellytetään itsenäistä ja kehittävää työskentelyotetta osana tiimiä, hyviä yksilö- ja ryhmäohjaustaitoja sekä monipuolista viestintäosaamista. Lisäksi arvostamme tehtäväalueen tuntemusta, eri työmenetelmien hallintaa sekä hyviä vuorovaikutus-, yhteistyö-, tieto- ja viestintätekniikan taitoja.

Työ sisältää ilta- ja viikonlopputyötä.

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva vähintään 2. asteen tutkinto tai aikaisempi opistotasoinen tutkinto. Arvostamme kokemusta nuorisotyöstä tai nuorten parissa toimimisesta. Hakemukseen tulee liittää kelpoisuuden osoittavat todistukset.

Tehtävän täytössä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa. Palkka- ja palvelussuhdeasiat määräytyvät Kvtes:n mukaan.

Hakemus tulee jättää ensisijaisesti sähköisessä järjestelmässä (www.rauma.fi/rekry). Tehtävä on kaupunkikohtainen ja se saattaa vielä tulla hoidettavaksi toimialan sisäisin järjestelyin.

Tehtävään valitun on 30 päivän kuluessa esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain (770/1993) 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikostaustaote.

Lisätietoja

http://www.rauma.fi/rekry
https://www.nuortenrauma.fi/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä:
Nuorisopäällikkö Rea Poikonen, p. 044 430 9251 tai rea.poikonen@rauma.fi
Mahdolliset paperihakemukset os. Rauman kaupunki, Sivistystoimiala, Kanalinranta 3, PL 113, 26101 Rauma, kuoreen merkintä "Nuoriso-ohjaaja, RAU-25-140-23". Kelpoisuuden osoittavat todistukset tulee esittää mahdollisessa haastattelussa.

Lisätietoja

Rauman kaupunki, sivistystoimiala, nuorisopalvelut

Rauma on vetovoimainen 40 000 asukkaan meri- ja kulttuurikaupunki. Rauman kaupungin palveluksessa on noin 1600 työntekijää. Kehitämme aktiivisesti toimintaamme sekä organisaatio- ja palvelurakenteitamme. Henkilöstön hyvinvointi ja hyvä työilmapiiri ovat meille tärkeitä asioita. Rauman kaupunki on savuton työpaikka.


Osoite: Kanalinranta 3, 26100 Rauma

Sinulle suositellut työpaikat