Nuoriso-ohjaaja (vakanssinumero 653) - Pöytyän kunta

Haemme nuoriso-ohjaajaa Pöytyän vapaa-aikatoimiston tiimiin.

Nuoriso-ohjaajan tehtäviin kuuluvat muun muassa nuorten yksilö- ja ryhmäohjaus eri paikoissa mm. nuorisotiloilla, tapahtumissa ja leireillä, kasvatuksellinen nuorisotyö sekä nuorisotoiminnan kehittäminen. Tehtävään sisältyy ilta- ja viikonlopputyöskentelyä. Työ on liikkuvaa, ja tehtävien hoitaminen edellyttää oman auton käyttöä.

Nuoriso-ohjaajan toimen kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva korkeakoulututkinto tai soveltuva ammattikorkeakoulututkinto. Tehtävä edellyttää itsenäistä työskentelyotetta, aloitteellisuutta sekä kykyä nuorten kohtaamiseen. Lisäksi hakijoilta toivotaan tehtävä-alueen hyvää tuntemusta, näkemystä nuorisotyön ja palvelujen kehittämisestä, kehittävää työskentelyotetta, tieto- ja viestintätekniikan taitoja sekä hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehto-sopimuksen mukaisesti.

Tehtävään valittavan on ennen valinnan vahvistamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Toimen täyttämisessä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

Hakemukset nuoriso-ohjaajan toimeen jätetään 25.9.2020 klo 15.00 mennessä ensisijaisesti KuntaRekryn sähköisen hakulomakkeen kautta osoitteessa http://www.kuntarekry.fi. Hakemukseen tulee liittää ansioluettelo. Jäljennökset kelpoisuuden osoittavista todistuksista sekä palvelutodistuksista toimitetaan mahdollisen haastattelun yhteydessä, jolloin samalla esitetään alkuperäiset palvelu- ja opiskelutodistukset.

Pöytyän kunta on savuton työpaikka.

Lisätietoja

https://www.poytya.fi/
https://www.poytya.fi/vapaa-aika-ja-matkailu/

Tutustu työnantajaan

kulttuurisihteeri Taina Myllynen
taina.myllynen@poytya.fi
p. 050 560 7168

vapaa-aikapalvelut
Osoite: Kehityksentie 6, 21800 Kyrö

Pöytyä on yli 8300 asukkaan moderni maaseutumainen kunta Varsinais-Suomessa, runsaan 30 minuutin ajoetäisyydellä Turusta. Kunnan palveluksessa on lähes 500 henkilöä, joista valtaosa työskentelee perusturva- ja sivistystoimialoilla kunnan kolmessa päätaajamassa Kyrössä, Riihikoskella ja Yläneellä.

Pöytyän kunnan työpaikat ovat savuttomia.