Skip to main content
test
Nuoriso-ohjaajan ja kerho-ohjaajan sijaisuudet - Raahen kaupunki

Haluaisitko tehdä työtä nuorten parissa?

Raahen kaupunki hakee sijaisia Nuorisopalveluille lyhyitä sijaisuuksia varten nuoriso-ohjaajan sekä kerho-ohjaajan tehtäviin. Sijaistarpeemme vaihtelevat yhden päivän sijaisuuksista eripituisiin sijaisuuksiin.

Sijaiselta ei aina vaadita alan kelpoisuutta, vaan arvioimme sijaisen soveltuvuutta tapauskohtaisesti riippuen tehtävästä ja työsuhteen pituudesta. Oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi.

Työ on pääasiassa ilta- ja viikonlopputyötä nuorisotiloilla, eri toimipaikoissa Raahessa. Nuorisotiloilla työskennellään työpareittain.

Hakijan on itse huolehdittava hakemuksensa ja käytettävyytensä päivittämisestä sijaisrekisteriin. Yhteys- ja käytettävyystietojen ajan tasalla pitäminen on edellytys sijaisuuksien tarjoamiselle.

Lisätietoja

https://www.raahe.fi/
https://www.raahe.fi/vapaa-aika/nuoriso

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Mari Ryönänkoski p. 040 135 6984
mari.ryonankoski@raahe.fi

Lisätietoja

Raahen kaupunki, Tulevaisuuslautakunnan alainen toimiala, Nuorisopalvelut

Raahen kaupunki Elinvoimainen kotiseutu, palvelukeskittymä ja työssäkäyntialue meren äärellä

Raahe on täydellinen pikkukaupunki: luonnonkaunis, historiallinen, mielenkiintoinen asuinpaikka, mutta samalla myös toimiva, lyhyiden etäisyyksien palvelukeskittymä ja työssäkäyntialue. Raahessa on 25 000 asukasta, poikkeuksellisen suotuisa työpaikkakehitys suurhankkeiden ansiosta ja yksi Pohjois-Pohjanmaan alhaisimmista työttömyysluvuista. Vireä, turvallinen ja ihmisläheinen Raahe panostaa vahvasti tulevaisuuteen eli lapsiin, mikä näkyy mm. parhaillaan käynnissä olevissa useissa suurissa koulurakennushankkeissa sekä laadukasta elämää tukevassa kaavoituksessa ja tonttitarjonnassa.

Raahen kaupunki työllistää noin 1000 eri alojen ammattilaista, joista suurin osa työskentelee opetustoimen ja varhaiskasvatuksen tehtävissä. Sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut alueella tuottaa Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymä. Raahen kaupungilla tehdään työt siten, että henkilöstömme voi hyvin sekä tuntee ylpeyttä ammatistaan ja osaamisestaan. Tarjoamme henkilöstöllemme haastavia ja monipuolisia työtehtäviä sekä mahdollisuuksia oman ammatillisen osaamisen kehittämiseen. Meiltä löytyvät myös mahdottoman mukavat työkaverit ja yhteinen tekemisen meininki.

Kasitien varrella Pohjois-Pohjanmaalla sijaitsevan Raahen sydämessä on meri, kirjaimellisesti, koska kaunis, vuoden 2016 retkeilykohteeksi valittu Raahen saaristo alkaa aivan keskustan liepeiltä ja on siten helposti kävijöiden saavutettavissa. Wanha Raahe on vaikuttava, yli 300 puurakennuksen yhtenäinen elävä kaupunginosa, jossa aika on pysähtynyt, mutta elämä jatkuu. Raahen laadukkaista ja persoonallisista museoista löytää interiöörielämyksiä, näyttöä purjelaivakauden loiston ajoista sekä maailman vanhimman sukelluspuvun, Wanhan Herran.

Raahen kaupunki on teräksinen aarrekaupunki, joka tukeutuu rikkaaseen historiaan, elävään maaseutuun, vanhaan kaupunkiin, luontoon, merellisyyteen, terästeollisuuteen mutta myös tarinakulttuuriin. Näiden tekijöiden summana on oudosti houkutteleva kaupunki, jonka vetovoima perustuu kokonaisuuteen. Meidän jalometallimme on teräs ja aarteemme ovat ihmiset. Raahen kaupungin strategia 2017-2021

www.raahe.fi www.visitraahe.fi www.facebook.com/visitraahe/ www.instagram.com/visitraahe/ www.rsyp.fi

Raahen kaupunki on savuton työpaikka.


Osoite: Kirkkokatu 14 A, 92100 Raahe

Sinulle suositellut työpaikat