Nuorisokirjastovirkailija - Sievin kunta


Sievin kunnankirjastoon haetaan osa-aikaista nuorisokirjastovirkailijaa ajalle 3.2. - 31.12.2020.

Keskeisiä osa-aikaisen (50% työaika) nuorisokirjastovirkailijan tehtäviä asiakaspalvelun ja kokoelmatyön lisäksi ovat kouluyhteistyö, tapahtumatuotanto ja tiedottaminen sekä työskentely erilaisissa verkkoympäristöissä. Lasten ja nuorten kirjastotyön suunnittelu, kehittäminen ja toteuttaminen sekä lukuinnostuksen herättäminen muun muassa aineistovinkkausten avulla ovat olennainen osa nuorisokirjastovirkailijan työtä.

Etsimme innostuneen ja kehittämismyönteisen työotteen ja hyvät yhteistyötaidot omaavaa henkilöä, jolla on kykyä itsenäiseen työhön. Edellytämme hakijalta tehtävään soveltuvaa kirjastoalan ammatillista tutkintoa. Lisäksi hakijalle katsotaan eduksi pedagoginen koulutus tai kokemus opetus- ja neuvontatyöstä. Arvostamme joustavuutta sekä hyviä viestintä- ja organisointitaitoja. Aiempi kokemus lasten- ja nuortenkirjastotyöstä on hakijalle eduksi.

Työ sisältää säännöllistä ilta- ja viikonlopputyötä. Tehtävän hoitaminen edellyttää oman auton käyttöä.

Palkkaus ja muut työsuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Tehtävän täyttämisessä sovelletaan neljän kuukauden koeaikaa. Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Lisäksi tehtävään valitun on ennen työn aloittamista toimitettava nähtäväksi lain 504/2002 (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä) mukainen rekisteriote.

Lisätietoja antaa kirjastonhoitaja p. 044 4883 237 tai vapaa-aikasihteeri Outi Santavuori p. 044 4883 310.

Lisätietoja

http://www.sievi.fi

Tutustu työnantajaan

vapaa-aikasihteeri Outi Santavuori puh. 044 4883 310, outi.santavuori@sievi.fi

Sievin kunta, Vapaa-aikatoimi
Osoite: Haikolantie 19, 85410 Sievi

5000 asukkaan Sievi on Suomen teollistunein maalaiskunta. Sievi tunnetaan innovatiivisista yrityksistä, menestyvistä maatiloista, vahvoista kylistä ja nuoresta ikärakenteesta. Työntekijöitä Sievin kunnalla on yli 200. Terveys- ja sosiaalipalvelut sekä talous- ja henkilöstöhallinnon perustehtävät järjestetään ostopalveluna. Heinäkuun kolmantena lauantaina vietetään perinteisiä Sievin Muttimarkkinoita!