Skip to main content
test
Nuorisonohjaaja, Leppävaaran alue - Espoon kaupunki

Haussa nuorisonohjaaja määräaikaiseen työsuhteeseen Leppävaaran alueelle. Leppävaaran alueella toimii neljä nuorisotilaa ja rekrytoitu nuorisonohjaaja tulee työskentelemään pääsääntöisesti Leppävaaran nuorisotilalla nuorisotilalla.

Nuorisonohjaajan tehtäviin kuuluu nuorisotilan toimintojen suunnittelu, toteutus, arviointi ja kehittäminen osana työtiimiä. Nuorisotilatyön lisäksi tehtäviin kuuluu lasten ja nuorten ohjaaminen ja kohtaaminen eri toimintaympäristöissä, yhteistyö muiden toimijoiden kanssa sekä muut vastuutehtävät. Työ on ilta- ja viikonloppupainotteista.

Työpaikan nimi: Alueelliset nuorisopalvelut, Leppävaaran alue
Työaika: 38h 15min/viikko
Tehtävä on määräaikainen.

Kelpoisuusvaatimukset: Soveltuva korkeakoulu- tai ammatillinen perustutkinto.

Tehtävässä edellytetään nuorisotyön kokemusta, aktiivista työotetta, luontevaa ja ammatillista nuorten kohtaamista sekä kykyä toimia erilaisissa ryhmissä. Edellytämme myös kiinnostusta edistää nuorten osallisuutta ja hyvinvointia.

Arvostamme monipuolista eri toimintamenetelmien hallitsemista.

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys. Meillä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut (mm. lounas-, liikunta- ja työmatkaetu sekä apua vuokra-asunnon hankintaan). Lue työstä, jolla on merkitystä: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry/MailView/"

Tutustu työnantajaan
  • Espoon kaupunki, Kasvun ja oppimisen toimiala, Suomenkielisen toisen asteen koulutuksen ja nuorisopalvelujen tulosyksikkö, Nuorisopalvelut, Alueelliset nuorisopalvelut
  • TyöpaikkaMääräaikainenKokoaikatyöTyösuhde
  • ESPOO-03-1516-22
  • 29.8.2022 - 30.4.2023
  • Tehtäväkohtainen palkka: 2459,32 €/kk
  • Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
  • 3.8.2022 - 17.8.2022 15:45
  • KuntaNuorisoalaOpetus- ja kulttuurialaEspooUusimaa

Yhteystietomme

Tehtävästä lisätietoja antaa nuorisotyön palveluvastaava Carina Granholm, 0505379176, Arkisin klo 9-16

Lisätietoja

Espoon kaupunki, Kasvun ja oppimisen toimiala, Suomenkielisen toisen asteen koulutuksen ja nuorisopalvelujen tulosyksikkö, Nuorisopalvelut, Alueelliset nuorisopalvelut

Nuorisopalvelujen kohderyhmänä ovat varhaisnuoret, nuoret sekä heidän toimintaryhmänsä ja nuorisoyhdistykset. Tavoitteenamme on nuorten kasvun ja itsenäistymisen tukeminen nuorisotyön menetelmin sekä nuorten osallisuuden edistäminen. Espoon nuorisopalveluilla on yli 20 toimipistettä ja lähes 100 työntekijää.


Osoite: Veräjäpellonkatu 6, 02650 Espoo
Espoon kaupunki - Savuton työpaikka Espoon kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat