Nuorisonohjaaja - Porin kaupunki

Haussa nuorisonohjaaja ajalle 1.2.2021 - 30.5.2022.

Nuorisonohjaajan tehtävänä on tukea nuorten omaa elämänhallintaa, kasvua ja kehitystä sekä ennaltaehkäistä ja vähentää nuorten pahoinvointia ja syrjäytymistä, seurata nuorten vapaa-ajan käyttöä ja tehdä toimenpide ehdotuksia nuorisotoiminnan kehittämiseksi sekä antaa konsultaatiota nuorisotyön erityiskysymyksissä.

Keskeiset tehtäväkokonaisuudet ovat nuorisotilatoiminnan, pienryhmätoiminnan, leiri- ja retkitoiminnan sekä nuorisotapahtumien suunnittelu ja toteutus. Työ on pääsääntöisesti ilta- ja viikonlopputyötä.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on nuoriso- ja vapaa-ajanohjaaja, sosionomi (AMK) tai yhteisöpedagogi (AMK) tai muu soveltuva koulutus.

Vaaditut todistukset: kelpoisuuden osoittavat todistukset.

Täytä sähköinen hakemus, josta muodostuu CV. Skannaa tutkintotodistuksesi sähköisen hakemuksen liitteeksi tai esitä alkuperäiset opinto- ja työtodistuksesi mahdolliseen haastatteluun kutsuttaessa.
Jos mahdollisuutta sähköisen hakemuksen tekemiseen ei ole, voit lähettää paperisen hakemuksen osoitteella: Porin kaupunki, HR-yksikkö, PL 47 (Valtakatu 15), 28100 Pori.

Sähköiseen hakuun ohjeita: p. 044 701 9989 ja p. 044 701 3421.

Ennen viran vastaanottamista työntekijän on esitettävä lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote.

Tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja

https://nuokka.fi/nuorisotilat/

Tutustu työnantajaan

Nuorisopalvelujen esimies Anne Leppänen p. 044 701 1424
anne.leppanen@pori.fi

Porin kaupunki, Sivistystoimiala, Liikunta- ja nuorisoyksikkö, Nuorisopalvelut
Osoite: Puuvillan nuorisotila, Kauppakeskus Puuvilla, 28100 Pori

Porin ytimessä on sitkeä yrittäminen ja oma tapa tehdä – alalla kuin alalla. Täällä tehdään itse, luodaan tyhjästä ja noustaan tuhkasta. Elämään, ympäristöön ja tekemiseen suhtaudutaan intohimoisesti. Kulmia ei koskaan hiota liian pyöreiksi ja vastakohdille löytyy tilaa. Tervetuloa siis tähän noin 6000 työntekijän joukkoon. Tulitpa sitten hoitajan hommaan tai piirtelemään kaavoja, meitä kaikkia yhdistää asukas- ja asiakaslähtöisyys. Porin kaupunki on savuton työpaikka.