Skip to main content
test
Nuorisopalveluiden kesätyöpaikat - Seinäjoen kaupunki

Seinäjoen kaupungin kesän 2024 kesätyöpaikat nuorisopalveluissa on haettavana 5.2.- 3.3.2023 välisenä aikana osoitteessa www.kuntarekry.fi. Rekisteröidy ohjelmaan ja jätä hakemuksesi sähköisesti.

Kesätöihin valitaan ensisijaisesti Seinäjokisia ja työn alkaessa paikasta riippuen 15 tai 18 vuotta täyttäneitä nuoria. Osaan paikoista voi päästä myös yli 24-vuotiaat. Hakemukset kuntarekryn (SEI-01-13-24) kautta 3.3.2023 klo 23:59 mennessä.

Nuorisopalveluiden kesätyötehtävät:

15-17 -vuotiaille suunnatut kesätyöpaikat:

Ohjaaja Fiilis- ja liikennepuistoon (8 alkukesä ja 8 loppukesä) 2 viikkoa, kesä-elokuun aikana. Näissä puistoissa ohjaajat saavat erinomaisen ensimmäisen kesätyökokemuksen. Toivomme hakijoilta rohkeaa palveluhenkisyyttä, positiivista ja nauravaista asennetta, sekä toiminnallista työotetta. Meillä töitä tehdään hyvällä fiiliksellä säällä kuin säällä, mutta tosissaan. Kun työntekijöillä on hauskaa niin asiakkaatkin viihtyvät. (SEI-01-13-24)

Ohjaaja skeittihallille (1 alkukesä ja 1 loppukesä) 5 viikkoa, osa-aikatyö 16 h/vko, kesä-elokuun aikana (2pvä viikossa). Työtehtäviin kuuluu mm. asiakaspalvelua, kohtaamisia nuorten kanssa, kassatyöskentelyä, avustaminen hallin siivoustehtävissä. Skeittihalli tarjoaa eri-ikäisille ja -tasoisille harrastajille vaihtoehtoisia liikuntamahdollisuuksia kuten skeittaaminen, BMX-pyöräily ja skoottaus. Skeittihallin ohjaajalle lajien tuntemus ei ole välttämätöntä. Työssä tärkeää on kiinnostus nuorten kanssa toimimiseen. Hakemamme nuoret ovat sosiaalisia ja työhön tarttuvia. Arvostamme myönteistä ja kannustavaa kasvatuksellista ja vastuullista työotetta. (SEI-01-13-24)

18-24 -vuotiaille suunnatut kesätyöpaikat: Osaan paikoista voi päästä myös yli 24-vuotiaat.

Ohjaaja Fiilis- ja liikennepuistoon (3 alkukesä ja 3 loppukesä) 4 viikkoa, kesä-elokuun aikana. Näissä puistoissa ohjaajat saavat erinomaisen ensimmäisen kesätyökokemuksen. Toivomme hakijoilta rohkeaa palveluhenkisyyttä, positiivista ja nauravaista asennetta, sekä toiminnallista työotetta. Meillä töitä tehdään hyvällä fiiliksellä säällä kuin säällä, mutta tosissaan. Kun työntekijöillä on hauskaa niin asiakkaatkin viihtyvät. (SEI-01-13-24)

Ohjaaja skeittihallille (1-2 koko kesä) Työ on osa-aikatyötä, 16 h/vko, kesäkuun alusta koulujen alkuun saakka (2pvä viikossa). Skeittihalli tarjoaa eri-ikäisille ja -tasoisille harrastajille vaihtoehtoisia liikuntamahdollisuuksia kuten skeittaaminen, BMX-pyöräily ja scoottaus. Skeittihallin ohjaajalle lajien tuntemus ei ole välttämätöntä. Skeittihallilla on myös nuorisotilan puoli, Olkkari. Työtehtäviin kuuluu mm. asiakaspalvelua, kohtaamisia nuorten ja muiden kävijöiden kanssa, kassatyöskentelyä, avustamista hallin siivoustehtävissä. Tärkeimpinä on läsnäolo ja ohjaustyö. Työskentelet hallilla tiimissä muiden ohjaajien kanssa. Alan koulutusta emme vaadi, ja alan opiskelu tai työkokemus nuorten ja lasten parissa on aina plussaa, muttei välttämätöntä. Mikäli olet vastuullinen, sosiaalinen, joustava, työhön tarttuva ja tykkäät työskennellä varsinkin nuorten kanssa, laita hakemusta tulemaan. (SEI-01-13-24)

Leiriohjaaja Kesäsiirtolaan (16 kesä-heinäkuu) Seinäjoen kesäsiirtola Kuorasjärvellä etsii leiriohjaajia kesä-heinäkuulle. Työt kestävät yhtäjaksoisesti noin puolitoista kuukautta. Työtä tehdään pääosin arkisin, ja siihen sisältyy monipuolisesti erilaisia työvuoroja. Leireillä on mahdollisuus yöpymiseen. Leirinohjaajana kartutat ryhmänjohtajataitojasi ja saat jakaa osaamistasi lapsille. Pääset myös hyödyntämään mielikuvitustasi ja kehittelemään mitä erilaisimpia aktiviteetteja hienossa ympäristössä. Tämä on mahdollisuutesi viettää aktiivinen, ikimuistoinen kesä! Tee joukosta erottuva hakemus ja kerro, miksi juuri sinä olisit oikea valinta leiriohjaajaksi. Kessulan viime kesien meininkejä voit fiilistellä etukäteen Instagramissa ja Facebookissa @kessula tai @Seinäjoen Kesäsiirtola. (SEI-01-13-24)

Lisätietoja

https://www.seinajoki.fi/kulttuuri-ja-liikunta/nuoriso/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

nuorsiotoimenjohtaja Pekka Hautamäki, pekka.hautamaki@seinajoki.fi, p. 040 7748480
nuoriso-ohjaaja Minna Koivuluoma, minna.koivuluoma@seinajoki.fi, p. 040 7748374 (liikenne- ja fiilispuisto)
nuoriso-ohjaaja Henna Väliniemi, henna.valiniemi@seinajoki.fi, p. 044 4255955 (skeittihalli)

Lisätietoja

Seinäjoen kaupunki, Sivistyksen ja hyvinvoinnin toimiala, Nuorisotoimi
Osoite: PL 215, 60101 Seinäjoki
Seinäjoen kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat