Skip to main content
test
Nuorisopalveluiden vapaaehtoisten ilmoittautuminen - Jyväskylän kaupunki

Oletko kiinnostunut antamaan aikaasi, osaamistasi ja kokemustasi nuorten hyväksi?

Tule VAPAAEHTOISEKSI Nuorisopalveluihin!

Jyväskylän kaupungin nuorisopalvelut järjestää toimintaa alle 29-vuotiaille Jyväskylän eri alueilla, liikkuvasti, verkossa ja kouluilla. Pääasiallinen tehtävä kaikissa nuorisopalveluiden toiminnoissa on nuorten kohtaaminen, kasvatuksellinen ohjaaminen ja neuvonta yksilöinä ja ryhmissä nuorten erilaisissa toimintaympäristöissä. Vapaaehtoisena voit tuoda oman osaamisesi Nuorisopalveluiden toimintoihin, on se sitten auton rassaamista, pullien leivontaa tai kiireetöntä läsnäoloa. Vapaaehtoisena työskentely edellyttää 18-vuoden ikää.

Vapaaehtoisena voit osallistua:
• avoimeen tilatoimintaan
• iltakahviloiden pitämiseen
• tapahtumien järjestämiseen
• avoimeen ryhmätoimintaan
• liikkuvaan nuorisotyöhön Nuorisopakussa
• Katupäivystys Synkkiksen toimintaan

Mahdollisia tehtäviä on monenlaisia ja niitä mietitään yhdessä sinun kanssasi alkuhaastattelun yhteydessä. Voit osallistua toimintaan kertaluonteisesti tai pidempiaikaisesti. Vapaaehtoistyöt sijoittuvat toimintoihin, joiden pääkohderyhmä ovat alle 18-vuotiaat. Työtä tehdään yhdessä Nuorisopalveluiden työntekijöiden kanssa. Saat perehdytyksen ja tukea kaikkiin tehtäviisi, yksin ei tarvitse jäädä, olet osa yhteisöä! Vapaaehtoisia koulutetaan seuraavan kerran syksyllä 2023.

Lisätietoja

http://www.jyvaskyla.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Anna-Bodil Boe, puh. 050 539 5042
Ilona Kivelä, puh. 040 626 4556
sähköposti: etunimi.sukunimi@jyvaskyla.fi

Lisätietoja

Jyväskylän kaupunki, Nuorisopalvelut

Jyväskylän kaupungissa on avoin ja keskusteleva työkulttuuri. Meitä on yli 9000 työntekijää. Peruspilareitamme ovat yhteistyökyky ja rohkeus sekä sivistys ja suvaitsevaisuus. Haluamme olla jatkuvassa liikkeessä, jalat vahvasti maassa ja katse rohkeasti maailmalla. Jyväskylä on älyn ja sydämen sivistyksen keskus. Toimimme tavoitteellisesti ja tartumme asioihin - hyväntuulisesti ja innostavasti.


Osoite: 40100 Jyväskylä
Jyväskylän kaupunki - Savuton työpaikka Jyväskylän kaupunki - UNICEF lapsiystävällinen kunta

Sinulle suositellut työpaikat