Nuorisopalvelujohtaja - Kaarinan kaupunki

Etsimme Kaarinan kaupungin nuorisopalveluihin nuorisopalvelujohtajaa vakituiseen virkaan.

Meillä ammattilaiset tekevät työtä yli siilojen ja sektorien, jotta asukkaamme saavat korkealaatuista palvelua sekä tarvitsemansa tuen kokonaisvaltaiseen kasvuun ja kehitykseen. Uudenlaisten yhteistyön tapojen pohtiminen yhdessä niin kaupungin sisällä kuin muiden kuntien sekä alueellisten ja valtakunnallistenkin yhteistyökumppanien kanssa on niin ikään oleellinen osa nuorisopalvelujohtajan työtä. Kaarinalaiset arvomme ovatkin asiakaslähtöisesti, avoimesti ja yhdessä.

Nuorisopalvelujohtajana toimit nuorisopalveluiden esimiehenä vastaten yksikön taloudesta, toiminnasta ja toiminnan kehittämisestä vapaa-ajan lautakunnan alaisuudessa. Yksikkösi vastaa toiminnasta viidessä nuoriso- ja etsivän nuorisotyön tilassa. Lisäksi vastuullasi on kaksi leirialuetta. 11 vakituisen työntekijän ja 10-15 tuntityöntekijän lähiesimiehenä tuet ja kannustat henkilöstöä töiden sujumisessa ja työhyvinvoinnin edistämisessä. Valmistelet myös asioita päätöksentekoa varten ja pidät vapaa-ajan lautakunnan kokousten pöytäkirjaa.

Nuorisopalvelujohtajan viran kelpoisuusehtona on soveltuva ylempi ammattikorkeakoulututkinto tai soveltuva ylempi korkeakoulututkinto, kokemus hallintotehtävistä sekä riittävä johtamistaito. Lisäksi arvostamme nuorisoalan kokemusta, yhteistyökykyä sekä itsenäistä ja innovatiivista työotetta. Kiinnostus tutkitun tiedon hyödyntämiseen, vahva ja innostava kehittämisote sekä vankka kustannustietoisuus ovat hyviä lähtökohtia tehtävässä onnistumiselle. Nuorisopalvelujohtajalle joustava ja uusia toimintatapoja etsivä ajattelu sekä taito päästä eteenpäin hankalissakin vuorovaikutustilanteissa ovat välttämättömiä ominaisuuksia.

Viran tehtäväkohtainen kuukausipalkka on 2896,59€. Sopimusalana on KVTES.

Me tarjoamme sinulle monipuoliset ja mielenkiintoiset tehtävät nuorisotyön johdossa kasvavassa Kaarinassa.

Tule parhaaseen joukkoomme.

Mikäli kiinnostuit, täytä sähköinen hakemus.

Toivomme ensisijaisesti sähköisiä hakemuksia. Kirjalliset hakemukset ja CV:n voi tarvittaessa toimittaa osoitteeseen: Vapaa-ajan palvelut, Vapaa-ajan lautakunta, Anne Kuhmonen, PL 12 20781 Kaarina. Kirjaa kuoreen "nuorisopalvelujohtaja". Kirjallisia hakemuksia ei palauteta, eikä mahdollisia muita liitteitä huomioida.

Tehtävän hakuaikaa on jatkettu.

Tutustu työnantajaan

kansalaisopiston rehtori Risto Jaakola
p. 050 373 2516 tai
risto.jaakola@kaarina.fi
Jos tarvitset apua sähköisen
hakemuksen jättämiseen, ota
yhteys rekrytointisuunnittelijaan:
Niina Alho
p. 050 314 6197
niina.alho@kaarina.fi

Kaarinan kaupunki, Sivistyspalvelut, Vapaa-ajan palvelut, Nuorisopalvelut
Osoite: PL 12, 20781 Kaarina

Kaarina on yli 34 000 asukaan kehittyvä elinvoimainen kaupunki Varsinais-Suomessa. Työllistämme noin 1800 eri alojen ammattilaista. Viimeisimmän työhyvinvointikyselymme mukaan 77 % työntekijöistämme suosittelisi meitä työnantajana. Tarjoamme hyvät koulutusmahdollisuudet ammatilliseen kehittymiseen. Paras paikka sinulle.