Nuorisopsykiatrian ylilääkäri - Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä

Nuorisopsykiatrian ylilääkäri työskentelee moniammatillisessa tiimissä. Nuorisopsykiatrisen poliklinikan tiimi työskentelee läheisessä yhteistyössä peruspalvelujen, aikuispsykiatrian ja kolmannen sektorin kanssa.

Kelpoisuusvaatimuksena ovat laillistetun erikoislääkärin oikeudet nuorisopsykiatrian erikoisalalta sekä riittävä hallinnollinen taito ja kokemus.

Lisäksi edellytetään kiinnostusta nuorisopsykiatriaan, kykyä sekä itsenäiseen että tiimityöskentelyyn ja työskentelyyn perheiden ja verkostojen kanssa.

Virkaan valitun tulee esittää rikostaustaote, kelpoisuuden osoittavat todistukset, henkilöllisyystodistus ja hyväksyttävä lääkäritodistus terveydentilastaan. Ammattipätevyys tarkistetaan JulkiTerhikistä. Virassa noudatetaan 4 kuukauden koeaikaa.

Mielenterveys- ja päihdepalvelut ovat osa hyvinvointipalvelujen vastuualuetta. Vastuualueeseen kuuluvat myös perheiden tukipalvelujen ja sosiaalityön tehtäväalue. Ylä-Savon SOTE kuntayhtymään kuuluu neljä kuntaa: Iisalmi, Kiuruvesi, Sonkajärvi ja Vieremä. Nuorisopsykiatriseen työryhmään kuuluvat ylilääkäri, erikois-/erikoistuva lääkäri, 2 psykologia, 5 sairaanhoitajaa ja puolet sosiaalityöntekijän työpanoksesta.

Lisätietoja

http://www.ylasavonsote.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antaa psykiatrian ylilääkäri Teijamari Laasonen-Balk, puh. 040 724 0578, teijamari.laasonen-balk@ylasavonsote.fi.
Hakeminen: täyttämällä sähköinen lomake Kuntarekryjärjestelmässä.

Hyvinvointipalvelut, Mielenterveys- ja päihdepalvelut, Avopalvelut, Psykiatrian erikoispoliklinikat
Osoite: Riistakatu 23, 74100 Iisalmi

Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä on Iisalmen, Kiuruveden, Sonkajärven ja Vieremän perustama sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä, joka tuottaa terveyden- ja sairaanhoidon palvelut, sosiaalihuollon palvelut, ympäristö- ja terveysvalvontapalvelut sekä hallinto- ja tukipalvelut.

Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä - Savuton työpaikka