Nuorisosihteerin virka - Keravan kaupunki

Nuorisosihteerin virka - Keravan kaupunki

Haemme Nuorisosihteeriksi avointa ja hyvän itsetunnon omaavaa persoonaa, jonka kirjallinen ja suullinen ulosanti on ihan parasta, ja joka selviytyy nuorisotyön haastavimmistakin hallinnollisista ja käytännön tilanteista niin kuin kotonaan olisi.

Tiedämme, että nämä tyypit ovat kortilla, mutta jos koet olevasi juuri oikea henkilö, niin laita hakemus tulille. Sinun ei kuitenkaan tarvitse omata yliluonnollisia kykyjä, vaan monipuolinen nuorisotyön osaaminen, kokemus, oma-aloitteisuus ja asenne ratkaisevat - lumoa meidät hakemuksellasi!

Nuorisosihteeri on yksi nuorisopalveluiden kolmesta yksikkövastaavasta ja toinen viranhaltijoista. Nuorisosihteeri kuuluu nuorisopalveluiden johtoryhmään ja toimii nuorisopalvelujohtajan sijaisena.

Nuorisosihteerin tehtäviin kuuluu mm.
- toimintayksikön toiminnan toteutus ja esimiehenä toimiminen
- nuorisopalveluiden kehittäminen, hankkeiden suunnittelu ja raportointi
- nuorten osallisuus- ja vaikutusmahdollisuuksien kehittäminen; nuorisovaltuuston toiminnan ohjaus
- nuorisojärjestöjen kohdeavustuspäätösten valmistelu ja täytäntöönpano
- viestinnän koordinointi ja tiedottaminen
- etsivän nuorisotyön ohjaus ja esimiestyö

Tarjoamme ainutlaatuisen mahdollisuuden työskennellä nuorisotyön monialaisissa tehtävissä sekä osaavan työyhteisön, joka on tukenasi.

Tehtävä edellyttää viranhaltijan yleisten kelpoisuusehtojen lisäksi soveltuvaa ammattikorkeakoulututkintoa ja hyvää käytännössä osoitettua perehtyneisyyttä nuorisotyöhön. Edellytämme myös hyvää englannin kielen kirjallista ja suullista taitoa sekä kokemusta esimiestyöstä, toimintojen kehittämisestä ja erilaisten hankkeiden toteutuksesta.

Virkaan valitun henkilön on ennen viran vastaanottamista esitettävä rikosrekisterilain 6 §:n 2 mom. mukainen rikosrekisteriote sekä hyväksytty lääkärintodistus terveydentilastaan.

Työ alkaa 1.9.2019 tai sopimuksen mukaan ja tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Ensisijainen työpiste on Keravan kaupungin nuorisopalvelut. Työ on pääasiallisesti päivätyötä, mutta sisältää myös ilta- ja viikonlopputyötä. Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan. Keravan kaupunki toimii savuton työpaikka -periaatteen mukaisesti.

Lisätietoja

http://www.keravannuorisopalvelut.fi

Nuorisopalvelujohtaja Jari Päkkilä, 040-318 4175, jari.pakkila@kerava.fi
Lisätiedot ja kyselyt 18.-22.3.2019 välisenä aikana.

Keravan kaupunki, Vapaa-aika- ja hyvinvointipalvelut, Nuorisopalvelut
Osoite: Kauppakaari 11, Kerava

Kerava on pääkaupunkiseudun pohjoinen kärki. Alle puolessa tunnissa Helsingin keskustasta pääset meille, vehreään puistojen ja ihmisten pikkukaupunkiin. Kerava on kekseliään ja kestävän kehityksen edelläkävijä, hyvän elämän kaupunki. Tämän mahdollistavat kaupungin noin 1700 osaavaa ja arvostettua työntekijää. Noin 36 tuhannen asukkaan Keravan saavutat helposti niin pääradan junalla kuin autoillenkin.
Lisätietoja Keravan kaupungista:
www.kerava.fi
Tutustu kaupunkistrategiaamme: http://bit.ly/kaupunkistrategia
www.keravannuorisopalvelut.fi
Keravan nuorisotyön toiminta-ajatuksena on lasten ja nuorten yksilöllisen kasvun tukeminen luomalla heille turvallinen ja virikkeellinen elinympäristö. Keravalaisessa nuorisopolitiikassa lasten ja nuorten mielipiteet huomioidaan heitä koskevassa päätöksenteossa. Nuorisotyön keskeisiä tavoitteita ovat kasvatuksellisen nuorisotyön vahvistaminen, osallisuuden edistäminen ja vaikutusmahdollisuuksien parantaminen. Perusajatuksena ja lähtökohtana on, että nuorisotyön tulee tuottaa palveluja nuorten kanssa yhdessä; nuoria osallistavin menetelmin. Keravan nuorisopalveluiden arvopohjan luovat yksilön kunnioittaminen, oikeudenmukaisuus ja tasa-arvoisuus.

Tutustu työnantajaan