Nuorisotalon tuntityöntekijä, 2 paikkaa - Juuan kunta

Juuan kunnan nuokkarille haetaan kahta tuntityöntekijää ajalle 13.8.2021 - 4.6.2022

Tuntityöntekijän tehtäviin kuuluu pääsääntöisesti joka toinen viikko nuorisotalojen perjantai-iltojen valvonta, yhdessä päätoimisen nuorisotyöntekijän tai toisen tuntityöntekijän kanssa. Tehtäviin kuuluu myös tarvittaessa nuorisotilan ohjausta ja valvontaa aukioloaikoina arkena yksin tai yhdessä toisen tuntityöntekijän kanssa. Lisäksi tuntityöntekijällä on mahdollista tehdä muita nuoriso- ja liikuntapalvelujen avustavia tehtäviä tarvittaessa mm. paikalliset tapahtumat.

Mikäli tulet hyvin toimeen nuorten kanssa ja koet että sinulta löytyy tarvittavaa auktoriteettia nuorisotyöhön, niin hae meille tuntityöntekijäksi!

Molemmissa paikoissa eduksi katsotaan työkokemus nuorten parista. Lisäksi toisessa paikassa eduksi katsotaan kiinnostus ja osaaminen nuorten mopotallin toimintaan.

Palkka maksetaan tehtyjen työtuntien mukaisesti.

Hakijan tulee olla 18-vuotta täyttänyt ja soveltuva työskentelemään nuorten parissa. Nuorisoalalle soveltuva koulutus on etu.

Tehtävän palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan.

Haku tapahtuu sähköisesti Kuntarekryn kautta osoitteessa: www.kuntarekry.fi. Sähköiseen hakemukseen tulee liittää kelpoisuutta osoittavat todistukset ja cv. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisessa haastattelussa.

Hakuaika päättyy: 18.5.2021 klo 23.59. Haastattelut järjestetään vk 21 26.5. ja/ tai 27.5.2021.

Valitun on esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote 30 pv kuluessa valinnan tiedoksisaannista. Tehtävässä noudatetaan 2 kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja

https://www.juuka.fi/nuorisopalvelut

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Nuoriso- ja vapaa-ajanohjaaja Henna Rotinen puh. 040 104 2415, henna.rotinen@juuka.fi
Kulttuuri- ja vapaa-aikajohtaja Marja Kononen 040 104 2401, marja.kononen@juuka.fi

Lisätietoja

Juuan kunta, Hyvinvointipalvelut

Pielisen rannalla Pohjois-Karjalassa sijaitseva Juuka on noin n. 4 600 asukkaan elinvoimainen kunta, joka tunnetaan nunnanlahtelaisesta kiviteollisuudestaan ja keramiikastaan, idyllisestä vanhasta keskustastaan sekä Paalasmaan saaristosta.

Juuan kunta on savuton työpaikka. Juukaan voi tutustua www.juuka.fi


Osoite: Väyryläntie 1, 83900 Juuka
Juuan kunta - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat