Nuorisotilan valvoja - Salon kaupunki

Nuorisotilan valvoja - Salon kaupunki

Salon kaupungin nuorisopalveluissa julistetaan haettavaksi:

Nuorisotilan valvojan tehtävä ajalle 19.8.2019- 20.12.2019

Pääset ohjaamaan nuorisotoimintaa nuorisotiloilla.

Onhan sinulla kokemusta nuorten parissa tehtävästä työstä ja mahdollisuus käyttää omaa autoa työpäivän aikana.

Omaathan hyvät vuorovaikutustaidot, pidät nuorten kanssa työskentelystä ja monialainen yhteistyö sujuu sinulta, eikä iltoihin painottuva työaika ole este.

Työaika 26 h/viikossa (ti-pe).

Työsuhteessa noudatetaan kahden (2) kuukauden koeaikaa.

Työsuhteeseen valitun tulee esittää lain 504/2002 (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä) mukaisen rekisteriotteen ennen kuin hänen kanssaan tehdään työsopimus tai annetaan työtehtäviä työssä, johon pysyväisluonteisesti kuuluu ilman huoltajan läsnäoloa tapahtuvaa alaikäisen kasvatusta, opetusta, hoitoa tai muuta huolenpitoa tai muuta työskentelyä henkilökohtaisessa vuorovaikutuksessa alaikäisen kanssa.

Pyydämme jättämään sähköisen hakemuksen osoitteeseen: www.salo.fi/rekrytointi. Kaikkiin hakemuksiin on liitettävä opinto- ja työtodistukset (max. 1 Mt/liite). Mahdolliset paperihakemukset lähetetään osoitteeseen Salon kaupunki / Kirjaamo, PL 77, 24101 Salo. Kuoreen merkintä: hakemus/tehtävä. Myös paperihakemukset tallennetaan Kuntarekry -järjestelmään. Hakemuksia ei palauteta.

Lisätietoja

http://www.salo.fi

Tehtävää koskeviin tiedusteluihin vastaa ajalla 5.-8.8 nuorisopalvelupäällikkö Johanna Paananen, johanna.paananen@salo.fi tai puh. 02 778 4800.
Jos tarvitset apua hakemuksen jättämiseen, ota yhteys rekrytointiyksikköön rekrytointi@salo.fi, puh. 02 778 2277.

Salon kaupunki, nuorisopalvelut
Osoite: Tehdaskatu 2, 24100 Salo

Salo on 52 500 asukkaan ja noin 5000 yrityksen kaupunki hyvien kulkuyhteyksien varrella. Visiomme on olla joka päivä parempi kaupunki niin asukkaille, henkilöstölle kuin yrityksillekin. Yhteydet pääkaupunkiseudulle ja Turun suuntaan ovat nopeat sekä sujuvat, asuminen edullista ja monimuotoinen luonto meri-, joki- ja järvimaisemineen houkuttelee myös loma-asukkaita ja matkailijoita.
Salo on kansainvälisesti tunnettu langattoman tiedonsiirron monipuolisesta osaamisesta. Kaupungissamme on myös pitkät perinteet maataloudessa sekä metalli- ja puusepänteollisuudessa. Salon kaupunki on yksi alueen suurimpia työnantajia ja työllistää tällä hetkellä noin 3 500 alansa ammattilaista.
Salon kaupunki on savuton työnantaja.
Lisätietoja: www.salo.fi ja www.visitsalo.fi

Tutustu työnantajaan