Skip to main content
test
Nuorisotilaohjaaja - Hausjärven kunta

Palaako sisälläsi nuorisotyön liekki?

Etsimme timanttiseen tiimiimme ennen kaikkea hyvää tyyppiä työskentelemään avoimessa tilatoiminnassa Hausjärven nuorisotiloilla. Työtehtäviisi kuuluvat muun muassa tilatoiminnan suunnittelu, toteutus ja kehittäminen yhdessä tiimin kanssa, toiminnasta viestiminen sosiaalisessa mediassa sekä satunnaiset tapahtumat. Nuorisotiloilla työskennellään pareittain.
Edellytämme innokasta asennetta, kykyä tiimityöskentelyyn sekä aitoa kiinnostusta uuden oppimiseen ja nuorten parissa tehtävään työhön.

Toivomme että sinulta löytyy sopiva koulutus (esim. nuoriso- ja vapaa-ajan ohjaaja, yhteisöpedagogi, sosionomi) sekä kokemusta nuorten kanssa tehtävästä työstä. Huomioimme myös alan opiskelijat. Meillä on mahdollista suorittaa opintoihin liittyvä harjoittelu.

Hausjärvellä on neljä nuorisotilaa, jotka sijaitsevat Oitissa, Hikiällä, Ryttylässä ja Monnissa. Työtä on 20 tuntia viikossa pääsääntöisesti iltaisin ja oma auto on välttämätön.

Työsuhde on määräaikainen 1.9.2023 - 31.5.2024.

Valittujen on ennen työsuhteen alkamista esitettävä nähtäväksi rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote.

Haastattelemme sopivimmat hakijat kesäkuussa viikoilla 23 ja 24.

Liitäthän hakemukseesi CV:n.

Lisätietoja

http://www.hausjarvi.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Tiedustelut ja kysymykset klo 8-16:
Miika Peltonen, hyvinvointisuunnittelija: 040 526 1420, miika.peltonen@hausjarvi.fi
Fanny Lasala, nuoriso-ohjaaja: 040 183 9144
Tiina Tuominen, nuoriso-ohjaaja: 040 330 6781

Lisätietoja

Hausjärven kunta, Sivistystoimi

Vehreän ja rauhallisen luonnon ympäröimä Hausjärvi toivottaa sinut tervetulleeksi alueelleen! Hausjärvi on hyvä paikka asua, onnistua ja menestyä.

Hausjärvi on reilu 8 000 asukkaan kasvava ja kehittyvä kunta eteläisessä Hämeessä. Sijainti on loistava, tunnin matkan päässä Helsingistä ja kahdesta lentokentästä. Myös maantiestön päätiet ja rautatieverkosto palvelevat alueen asukkaita ja yrityksiä.

Hausjärvi koostuu neljästä taajamasta: Oitista, Ryttylästä, Hikiästä, Monnista sekä pienemmistä kylistä. Jokaisesta taajamasta löytyy niin päiväkoti kuin alakoulukin. Yläkoulu, lukio, kirjasto sekä kunnan hallinnollinen keskus, kunnanvirasto, sijaitsevat Oitissa.

Hausjärvellä ehdottomasti parasta on maaseutumaisuus. Vehreän luonnon ympäröimä Hausjärvi tarjoilee ajanvietettä kaiken ikäisille ja hyvät puitteet ulkoilmaelämään ympäri vuoden!

Tervetuloa meille!


Osoite: Keskustie 2-4, 12100 Oitti
Hausjärven kunta - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat