Skip to main content
test
Nuorisotyön hanketyöntekijä - Kirkkonummen kunta

Sinustako nuorisotyön hanketyöntekijä Kirkkonummelle määräaikaiseen työsuhteeseen?

Kirkkonummen nuoriso- ja liikuntapalvelut hakee nuorisotyön hanketyöntekijää ajalle 11.4.2023-31.8.2024 tai sopimuksen mukaan Paikoillanne, valmiina - HELPommin osaksi koulu- ja kuntayhteisöä Kirkkonummella -hankkeeseen. Etelä-Suomen aluehallintavirasto on myöntänyt rahoituksen edellä mainitulle hankkeelle.

Hanketyöntekijänä teet pääsääntöisesti työtä yläkouluikäisten vieraskielisten nuorten parissa yhdessä koulun henkilöstön, alueen koulunuorisotyöntekijöiden ja alueen muiden nuoriso-ohjaajien sekä vapaa-aikapalveluiden harrastuskoordinaattorin kanssa. Työtä teet Kirkkonummen keskustan ja Masalan alueen yläkouluissa sekä nuorten vapaa-ajalla nuorisotiloilla. Tavoitteena on tukea nuorisotyön keinoin yläkouluikäisiä vieraskielisiä nuoria kouluyhteisössä sekä löytää heille sopivia vapaa-ajan toimintoja nuorten elämänhallinnan parantamiseksi ja syrjäytymisvaaran ehkäisemiseksi ja vähentämiseksi.

Työssäsi osallistut koululaisten arkeen suunnittelemalla ja toteuttamalla mm. pienryhmä- ja välituntitoimintaa, erilaisia tapahtumia ja teemaviikkoja sekä toteutat avointa nuorisotilatoimintaa. Työ on moniammatillista yhteistyötä ja kasvatuskumppanuutta opettajien, oppilashuollon henkilöstön ja muiden nuorten parissa työtä tekevien tahojen kanssa. Työ vaatii itsenäistä työskentelyotetta, innostusta uusien asioiden toteuttamiseen ja kehittämiseen sekä hyviä vuorovaikutustaitoja.

Pätevyysvaatimuksena on soveltuva ammattikorkeakoulututkinto tai muu tehtävään soveltuva koulutus. Hakijalle katsotaan eduksi kokemus työskentelystä lasten ja nuorten parissa sekä eri kielten hallinta, ajokortti ja oma auto.

Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaisesti. Tehtäväkohtainen palkka on 2605,74 euroa kuukaudessa. Työaika on yleistyöaika 38 tuntia 15 min viikossa. Työ sisältää kaksi iltatyövuoroa viikossa alueen nuorisotiloilla, muutoin työ on päivätyötä.

Kirkkonummen kunta tarjoaa työntekijöilleen koulutuksia ja vuosittain vaihtuvia etuisuuksia. Vuoden 2023 kunnan työntekijöiden henkilöstöetuja ovat mm. maksuton uintimahdollisuus uimahallissa, kansalaisopiston kursseja 200 euroon saakka sekä mahdollisuus osallistua useisiin erilaisiin harrastuskerhoihin. Lisäksi kunnan työntekijänä käytössäsi on kattavat työterveyshuollon palvelut.

Työ alkaa 11.4.2023 tai sopimuksen mukaan. Tehtävään valitun on esitettävä hyväksyttävä rikosrekisteriote (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002). Tehtävää täytettäessä sovelletaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Haastatteluja käydään mahdollisuuksien mukaan jo hakuaikana.

Hakemukset toimitetaan Kirkkonummen kunnan nuoriso- ja liikuntapalveluihin tiistaihin 28.3.2023 klo 12.00 mennessä sähköisesti www.kuntarekry.fi (työavain 509103).

Lisätietoja

https://www.kirkkonummi.fi/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa ajalla 20.-24.3. nuoriso- ja liikuntapäällikkö Päivi Sorvari puh. 040-1269625 tai etunimi.sukunimi(at)kirkkonummi.fi. Voit myös jättää halutessasi soittopyynnön nuoriso- ja liikuntapäällikön vastaajaan.

Lisätietoja

Nuoriso- ja liikuntapalvelut

Kirkkonummi on kaksikielinen, kasvava ja uudistuva yli 40 000 asukkaan kunta Helsingin seudulla hyvien liikenneyhteyksien varrella ja kuuluu HSL- joukkoliikenteen piiriin. Kunnassa työskentelee noin 1 700 eri alojen ammattilaista. Kirkkonummen kunta on savuton työpaikka.


Osoite: ., 02400 Kirkkonummi

Sinulle suositellut työpaikat