Skip to main content
test
Nuorisotyön koordinaattori - Sotkamon kunta

Haemme nuorisotyön koordinaattoria ajalle 1.6.2022-31.7.2024. Edellytämme valittavalta henkilöltä soveltuvaa korkeakoulututkintoa esim. yhteisöpedagogi tai muu tehtävään soveltuva koulutus sekä kokemusta nuorisotyöstä (n. 3 v.) Eduksi katsotaan kehittämiskokemus ja hyvä tietotekninen osaaminen. Tehtävässä noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa.

Nuorisotyön koordinaattori kehittää ja suunnittelee nuorisotyötä yhteistyössä henkilöstön kanssa ja organisoi arjen toiminnot sekä sisäiset sijaisuudet.

Koordinaattori valmistelee toimintasuunnitelmat ja valmistelee hankehaut ja -raportit, kehittää koulunuorisotyötä ja osallistuu yhteistyöhön eri sidosryhmien kanssa sekä huolehtii viestinnästä. Koordinaattori tukee kansalaistoimintaa ja rakentaa yhteisöllisyyttä.

Sotkamossa nuorisotyö sisältää mm. talotoiminnan, koulunuorisotyön, väliaseman ja etsivän nuorisotyön.

Tehtävään valittavan henkilön on esitettävä lääkärintodistus terveydentilastaan ja huumausainetesti sekä esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämistä koskeva rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote.

Lisätietoja

http://www.sotkamo.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Sivistysjohtaja Merja Ojalammi, merja.ojalammi@sotkamo.fi tai 044 750 2125

Lisätietoja

Sotkamon kunta, Sivistyspalvelut

Sotkamo on monipuolisuudellaan kuntien kärjessä. Sotkamon monipuolisuus perustuu hyviin palveluihin, vapaa-ajanviettomahdollisuuksiin, elinkeinoelämän kehittämiseen ja kunnan kehittämisaktiivisuuteen.

Kuhmo on Suomen metsäkeskeisin kaupunki, joka on tunnettu korkeatasoisesta musiikki- ja kirjallisuuskulttuurista, erityisesti kamarimusiikista ja Kalevalasta sekä yhteisöllisestä elämäntavasta, jossa arvostetaan hyvän jakamista, osaamista ja laatua.

Sotkamon kunta on savuton työpaikka.


Osoite: Markkinatie 1, 88600 Sotkamo

Sinulle suositellut työpaikat