Nuorisotyönkoordinaattori - Espoon kaupunki

Kuvaus tehtävästä: Nuorisotyön koordinaattori vastaa nuorten osallisuustoiminnan sekä ekologisen nuorisotyön koordinoinnista ja kehittämisestä nuorisopalveluissa. Nuorten osallisuustoiminta painottuu nuorten yhteiskehittämiseen mm alueellisten nuorisopalveluiden kanssa. Hän toimii osana asiantuntijatiimiä Nuorisotyötä tukevissa palveluissa ja osallistuu näin toiminnan koordinoimiseen ja kehittämiseen yhteistyössä muiden asiantuntijoiden kanssa. Hän osallistuu vastuualueensa verkostoyhteistyöhön ja sen kehittämiseen, sekä vastaa vastuualueensa hankinnoista ja talouden seurannasta.

Työpaikan nimi: Nuorisopalvelut

Työaika: 38h15min/vko

Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: Soveltuva korkeakoulututkinto

Tehtävässä edellytetään osaamista nuorten osallisuustoiminnasta sekä kiinnostusta kehittää ekologista nuorisotyötä

Arvostamme kokemus nuorten yhteiskehittämisestä ja ymmärrys YK:n kestävän kehityksen tavoitteista (SDG)

Nuorisopalvelujen kohderyhmänä ovat varhaisnuoret, nuoret sekä heidän toimintaryhmänsä ja nuorisoyhdistykset. Tavoitteenamme on nuorten kasvun ja itsenäistymisen tukeminen nuorisotyön menetelmin sekä nuorten osallisuuden edistäminen. Espoon nuorisopalveluilla on yli 20 toimipistettä ja lähes 100 työntekijää.

Tutustu työnantajaan

Tehtävästä lisätietoja antaa Nina Taipale, 0503653431 ja Merja Nordling, 0438247060 (klo 9-15)

Espoon kaupunki, Sivistystoimi, Liikunta- ja nuorisopalvelut, Nuorisopalvelut, Nuorisotyötä tukevat palvelut
Osoite: Karaportti 2, 02610 Espoo

Espoo on yli 290 000 ihmisen kotikaupunki. Suomen toiseksi suurimpana kaupunkina Espoo on elävä, kasvava, kehittyvä ja viihtyisä asuinpaikka.

Tarjoamme asukkaillemme monipuoliset palvelut, hyvät liikenneyhteydet, hyvin hoidetut viher- ja ulkoilualueet, hyvät koulutusmahdollisuudet ja monia muita ihmisten hyvinvoinnille tärkeitä asioita.

Espoossa yhdistyy huippuosaaminen, monipuolinen luonto sekä viihtyisät ja turvalliset asuinalueet. Me tarjoamme kannustavan työympäristön, jossa on erinomaiset mahdollisuudet työskennellä ja kehittyä.

Haluamme, että viihdyt Espoossa ja pääset kehittymään maan parhaiden osaajien joukossa.

Espoon kaupunki on savuton työpaikka.