Nuorisotyöntekijä - Keravan kaupunki

Nuorisotyöntekijä - Keravan kaupunki

Keravan kaupungin kasvatuksen ja opetuksen toimialalla on haettavana kolme NUORISOTYÖNTEKIJÄN tehtävää ajalle 6.8.2019-30.5.2020.

Tehtävien sijoituspaikat palvelussuhteen alkaessa ovat Keravanjoen koulu, Kurkelan koulu ja Sompion koulu.

Onko nuorten hyvinvointi sydämenasiasi? Haemme kolmea nuorisotyöntekijää hyvinvointiagenttien tehtäviin yhtenäiskouluihin. Hyvinvointiagentit tekevät yhteisöllistä ja yksilöllistä hyvinvointityötä kouluissa hyödyntäen nuorisotyön menetelmiä ja tavoitteita. Hyvinvointiagentit ovat osa koulujen työyhteisöä. Yhteistyökumppaneita ovat mm. koulukuraattorit, opettajat, huoltajat ja muut nuorisotyöntekijät. Työssä korostuvat ennaltaehkäisevä työote sekä luottamuksellisuus ja yhdessä toiminen nuoren tukemiseksi. Arvostamme oma-aloitteisuutta ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Työhön kuuluu satunnaisesti ilta- ja/tai viikonlopputyötä.

Edellytämme hakijalta nuoriso- tai vapaa-ajanohjauksen perustutkintoa, yhteisöpedagogin tutkintoa (AMK) tai muuta tehtävään soveltuvaa koulutusta.

Palkkaus ja palvelussuhteen muut ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Tehtävässä noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa.

Tehtävään valitun on ennen sen vastaanottamista esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) perusteella rikosrekisterilain (770/1993) 6 § 2. momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote.

Lisätietoja

http://www.kerava.fi

Vt. kasvun ja oppimisen tuen johtaja Mari Heikkinen, p. 040 318 4022 (mari.k.heikkinen@kerava.fi)

Keravan kaupunki, Kasvatuksen ja opetuksen toimiala
Osoite: Kauppakaari 11, 04200 Kerava

Kerava on pääkaupunkiseudun pohjoinen kärki. Alle puolessa tunnissa Helsingin keskustasta pääset meille, vehreään puistojen ja ihmisten pikkukaupunkiin. Kerava on kekseliään ja kestävän kehityksen edelläkävijä, hyvän elämän kaupunki. Tämän mahdollistavat kaupungin noin 1700 osaavaa ja arvostettua työntekijää. Noin 36 000 asukkaan Keravan saavutat helposti niin pääradan junalla kuin autoillenkin.
Kasvatuksen ja opetuksen toimialalla työskentelee noin 800 varhaiskasvatuksen, perusopetuksen ja lukiokoulutuksen ammattilaista.

Tutustu työnantajaan