Nuorisotyöntekijä - Hattulan kunta

Nuorisotyöntekijä - Hattulan kunta

Hattulan kunta hakee nuorisotyötekijää vakituiseen työsuhteeseen 1.7.2019 alkaen.
Työpiste sijaitsee Parolan Yhteiskoululla ja työn yksi painopiste on koululla tehtävässä nuorisotyössä.

Nuorisotyöntekijä toimii ohjaajana nuorisotilatiimissä, järjestää erilaisia tapahtumia, ja on mukana kesäisin leiritoiminnassa. Tehtävään liittyy paljon monialaista yhteistyötä eri verkostoissa. Nuorisotyöntekijä vastaa osaltaan ehkäisevästä päihdetyöstä ja kerhotoiminnan koordinoinnista. Erityisenä vastuualueena on vastata diginuorisotyöhankkeen koordinoinnista.

Järjestyksenvalvojakortti katsotaan eduksi ja oman auton käyttömahdollisuus on välttämätöntä. Työaika painottuu päiväaikaan, mutta ilta ja viikonlopputöitä on myös jonkin verran.

Toimeen valittavalta edellytetään soveltuvaa nuorisoalan koulutusta (esim. sosionomi AMK, yhteisöpedagogi AMK tai nuoriso- ja vapaa-ajanohjaajan tutkinto). Lisäksi edellytämme kokemusta nuorisotyöstä, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä kykyä itsenäiseen ja oma-aloitteiseen työhön. Tehtävään valitun tulee esittää nähtäväksi lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote ja hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Tehtävässä noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.hattula.fi

Liikunta- ja vapaa-aikatoimen päällikkö Jari Salmela, 050 5090327, jari.salmela@eduhat.fi
Nuoriso-ohjaaja Maija Huotari, 050 306 6650, maija.huotari@eduhat.fi

Hattulan kunta
Osoite: Hattula

Vanajaveden äärellä Kanta-Hämeessa sijaitsevassa Hattulassa on noin 9500 asukasta. Olemme osa Suomen kasvukäytävää, jolle merkittävä osa Suomen bruttokansantulosta, väestöstä ja elinkeinoelämästä keskittyy. Kuntaa halkovat niin valtatie 3 kuin pääratakin. Matkaa Helsinkiin on 110 km, Tampereelle 70 km ja Hämeenlinnaan 10 km.
Hattulan kunta on savuton työnantaja ja meillä palvelee noin 400 vakituista työntekijää. Arvojamme ovat taloudellisuus, itsenäisyys ja yhteisöllisyys.

Tutustu työnantajaan