Nuorisotyöntekijä - Liedon kunta

Haemme Liedon kunnan nuorisopalveluihin liikunnallista nuorisotyöntekijää määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 23.8.2021-30.6.2022. Työtehtävässä katsotaan eduksi myös liikunnanohjaajan tutkinto sekä työskentely lasten ja nuorten harrastustoiminnassa.

Nuorisotyöntekijän työtehtäviin kuuluvat mm. lasten ja nuorten kerhojen ja pienryhmien ohjaus, liikunnallinen nuorisotyö, kouluyhteistyö, jalkautuva nuorisotyö, leiri- ja retkitoiminta sekä viestintä. Haettavana olevan nuorisotyöntekijän tehtäviin kuuluu lisäksi kerhotoiminnan koordinointia, nuorten osallisuus- ja vaikuttamistoiminnan sekä liikunnallisuuden ja terveiden elämäntapojen edistäminen.
Teemme työtä yhteistyössä kotien ja erilaisten viranomaistahojen sekä muiden verkostojen kanssa (mm. koulut, järjestöt, lastensuojelu ja poliisi). Työotteemme on nuoria osallistava ja työmenetelmiimme kuuluu digitaalinen nuorisotyö.
Hakijalta edellytetään kokemusta lasten ja nuorten kanssa työskentelystä sekä nuorisotyön ja/tai liikunta-alan kokemusta. Odotamme kasvatuksellista otetta nuorten kohtaamiseen, liikunnallisuutta, oma-aloitteisuutta ja organisointikykyä, luovaa, positiivista ja ratkaisukeskeistä ajattelutapaa, vahvoja vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn.
Tehtävä on kokoaikainen ja työ sisältää ilta- ja viikonlopputyötä. Tehtävä edellyttää oman auton käyttöä.

Tehtävän edellytys: soveltuva korkeakoulututkinto tai aikaisempi opistoasteinen tutkinto tai ammatillinen tutkinto sekä työkokemusta nuorten parissa toimimisesta.
Työaika 38,25 t/vko ja palkkaus KVTES:n mukainen.

Valitun on ennen valinnan vahvistamista toimitettava nähtäväksi lain 504/2002 mukainen hyväksyttävä rikosrekisteriote 30 vuorokauden kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaannista. Noudatamme valinnassa neljän (4) kuukauden koeaikaa.

Hakuajan jälkeen saapuneita hakemuksia ei huomioida. Hakemuksia ei palauteta. Mahdolliset haastattelut pidetään elokuun alussa.

Liedossa 21.06.2021

Toimialajohtaja, sivistyspalvelut

Lisätietoja

http://www.lieto.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

helina.nuutinen@lieto.fi tai vastaava nuorisotyöntekijä teemu.saarinen@lieto.fi

Lisätietoja

Liedon kunta, Sivistyspalvelut, Kulttuuripalvelut, Nuoriso ja kulttuuri

Lieto on n. 20 000 asukkaan kasvava, yritteliäs, viihtyisä ja luonnonläheinen kunta Varsinais-Suomessa. Liedon kunta on työnantaja, joka tuottaa kuntalaisille ammatillisesti korkeatasoisia ja ihmisläheisiä palveluita. Meillä työskentelee n. 1300 eri alojen ammattilaista. Tavoitteena on, että meillä kaikilla on hyvät edellytykset tehdä työtä ja viihtyä työssämme. Kaikilla Liedon kunnan työntekijöillä on mahdollisuus kehittyä työssään ja käyttää osaamistaan tehtävissään.


Osoite: Kirkkotie 13, 21420 Lieto

Sinulle suositellut työpaikat