Skip to main content
test
Nuorisotyöntekijä - Liedon kaupunki

Liedon kaupungin nuorisopalveluihin etsitään reipasta, oma-aloitteista, idearikasta ja kokenutta työntekijää vakituiseen työsuhteeseen.
Nuorisotyöntekijän päätehtävä on nuorten kohtaaminen, mikä toteutuu mm. nuorisotilalla, harrastustoiminnoissa sekä kouluyhteistyön ja jalkautuvan nuorisotyön kautta.
Tehtäviin kuuluu ennaltaehkäisevä työ nuorten hyvinvoinnin lisäämiseksi, nuorten pienryhmien ohjaus ja talotyö, nuorten osallisuus- ja vaikuttamistoiminta, moniammatillinen yhteistyö sekä digitaalinen nuorisotyö. Teemme työtä yhteistyössä kotien ja erilaisten viranomaistahojen sekä verkostojen kanssa. Työtehtäviisi kuuluu myös erilaisia suunnittelu-, viestintä- ja asiakaspalvelutehtäviä.

Hakijalta odotetaan kasvatuksellista otetta nuorten kohtaamiseen, organisointikykyä, luovaa, positiivista ja ratkaisukeskeistä ajattelutapaa, vahvoja vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn.
Edellytämme alan koulutusta sekä kokemusta nuorisotyöstä. Odotamme, että osaat kohdata nuoria monipuolisesti omaa osaamistasi hyödyntäen, olet erinomainen työkaveri, osaat toimia työssäsi itsenäisesti ja haluat myös oppia uutta.

Tehtävän edellytys: soveltuva korkeakoulututkinto sekä työkokemusta nuorten parissa toimimisesta.
Tehtävä täytetään 6.3.2023 tai sopimuksen mukaan. Tehtävä on kokoaikainen ja työ sisältää ilta- ja viikonlopputyötä. Tehtävä edellyttää oman auton käyttöä. Työkieli: suomi. Työaika 38,25 t/vko ja palkkaus KVTES:n mukainen.

Valitun on ennen valinnan vahvistamista toimitettava nähtäväksi lain 504/2002 mukainen hyväksyttävä rikosrekisteriote ja hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan 30 vuorokauden kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaannista. Pätevyyttä osoittavat alkuperäiset tutkintotodistukset pyydetään esittämään mahdollisessa haastattelussa. Noudatamme valinnassa kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Jos olet itsenäinen, aikaansaava ja energinen, saatat olla etsimämme henkilö! Tarjoamme sinulle mukavan ja kehittämismyönteisen työympäristön. Kysy rohkeasti lisää tehtävästä ja liity tiimiimme!

Liedossa 05.01.2023

Toimialajohtaja, sivistyspalvelut

Lisätietoja

http://www.lieto.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Vapaa-aikapalveluiden vastaava Helinä Nuutinen, helina.nuutinen@lieto.fi, puh. 050 541 0406.

Lisätietoja

Liedon kaupunki, Sivistyspalvelut, Kulttuuripalvelut, Nuoriso ja kulttuuri

Lieto on n. 21 000 asukkaan kasvava, yritteliäs, viihtyisä ja luonnonläheinen kunta Varsinais-Suomessa. Lieto on työnantaja, joka tuottaa asukkailleen ammatillisesti korkeatasoisia ja ihmisläheisiä palveluita. Meillä työskentelee n. 1300 eri alojen ammattilaista. Tavoitteena on, että meillä kaikilla on hyvät edellytykset tehdä työtä ja viihtyä työssämme. Kaikilla Liedon kaupungin työntekijöillä on mahdollisuus kehittyä työssään ja käyttää osaamistaan tehtävissään.


Osoite: Kirkkotie 13, 21420 Lieto

Sinulle suositellut työpaikat