Skip to main content
test
Nuorisotyöntekijä - Loviisan kaupunki

Loviisan kaupunki hakee idearikasta ja innokasta nuorisotyöntekijää määräaikaiseen työsuhteeseen mahdollisella jatkolla.

Haemme henkilön, joka toimii aktiivisesti nuorten kanssa, nuorten edun ja hyvinvoinnin hyväksi. Nuorisotyöntekijän tehtäviin kuuluu suunnitella ja kehittää omaa työtään yhteistyössä nuorisotyön tiimin kanssa. Työ on enimmäkseen iltapainotteinen. Mikäli viihdyt vilkkaissa ja vaihtuvissa työtilanteissa missä työskentelet lasten ja nuorten kanssa voit olla henkilö, jota haemme.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on opistoasteinen tutkinto tai ammatillinen perustutkinto, nuorisotyön hyvä tuntemus sekä työkokemus alalta. Tehtävän hoitaminen vaatii, oma-aloitteellisuutta ja hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Hakijalta edellytetään toisen kotimaisen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito ja toisen kotimaisen kielen hyvä suullinen taito.

Palkka on kunnallisen virka- ja työehtosopimuksen mukainen. Koeaika on 4 kuukautta. Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan.

Hakuaika päättyy 31.1.2023 klo. 12.

Työ alkaa 15.2.2023 tai sopimuksen mukaan. Työaika on 38,25 tuntia viikossa.

Pyydämme toimittamaan hakemuksen www.kuntarekry.fi kautta. Hakemukseen tulee liittää kelpoisuuden osoittavat tutkintotodistukset skannattuna tai niistä tulee toimittaa kirjalliset kopiot.

Tehtävän valitun on esitettävä hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan ja lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaannista.

Lisätietoja

http://www.loviisa.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Kulttuuri- ja vapaa-aikatoimen päällikkö Leif Eriksson, puh. 040 568 4138, leif.eriksson@loviisa.fi
Etsivä nuorisotyöntekijä Samira Al-Far, puh. 0440 555 885, samira.al-far@loviisa.fi

Lisätietoja

Sivistys- ja hyvinvointikeskus

Tule töihin Suomen parhaaseen pikkukaupunkiin!

Loviisassa on 15 000 aktiivista ja osallistuvaa asukasta. Loviisasta löydät merellistä asumisidylliä, elinvoimaisia kyliä ja luonnonrauhaa. Kaupunkimme noin 1 000 työntekijää tarjoaa ihmisläheistä ja yritysystävällistä palvelua kahdella kielellä.


Osoite: Karlskronabulevardi 8, 07900 Loviisa
Loviisan kaupunki - Savuton työpaikka Loviisan kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja Loviisan kaupunki - UNICEF lapsiystävällinen kunta

Sinulle suositellut työpaikat