Skip to main content
test
Nuorisotyöntekijä - Someron kaupunki

ETSIMME JOUKKOOMME

NUORISOTYÖNTEKIJÄÄ

Hei sinä innokas nuorisotyön ammattilainen! Someron nuorisopalvelut hakee nuorisotyöntekijää toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Olethan valmis hyppäämään mukaan tiimityöskentelyyn.

Nuorisotyöntekijänä saat nuorten ääneen kuuluviin ja toimit aktiivisesti nuorten etuja ajaen. Tehtävänäsi on suunnitella, kehittää ja toteuttaa nuorisotyötä Somerolla. Talotyö, nuorisovaltuuston toiminta, kouluyhteistyö, tapahtumien suunnittelu ja verkkonuorisotyö ovat keskeisiä työalueitasi. Tehtävässäsi osallistut myös monialaisen tiimin työskentelyyn ja muuhun verkostotyöhön. Viikkoosi sisältyy sekä aamu- että iltavuoroja. Työn sisältö on laaja ja pääset myös itse vaikuttamaan työvuoroihisi sekä työsi sisältöön omien vahvuuksiesi mukaan.

Nuorisotyöntekijän toimipaikka on Nuorisotalo Solussa, joka toimii nuorisopalveluiden tiimin voimin. Osaavaan tiimiin kuuluu kaksi päätoimista nuorisotyöntekijää sekä lisäksi osa-aikainen nuoriso-ohjaaja. Nuorisotalo Solussa toimii myös starttivalmennus sekä etsivä nuorisotyö. Toimintaa suunnitellaan yhteistyössä oman tiimin voimin, missä työtehtävät jakaantuvat joustavasti. Valtaosan aikaa työskentelet työparin kanssa nuorten hyvinvointia edistäen.

Koemme tärkeänä, että nuorisotyöntekijää on helppo lähestyä. Odotamme sinulta hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä valmiuksia sopeutua nopeasti muuttuviin tilanteisiin. Arvostamme oma-aloitteesuutta ja joustavuutta sekä toimeliasta ja kehittämismyönteistä työotetta.

Tehtävään edellytetään soveltuvaa alan tutkintoa ja reipasta otetta nuorten parissa toimimiseen. Eduksi katsotaan aikaisempi alan työkokemus. Hakuaika päättyy 8.2.2023 klo 12:00.

Työsuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Tehtävään valitun on 30 päivän kuluessa valitsemisesta toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Tehtävässä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Haastattelut pidämme viikolla 7. Toivomme, että voisit aloittaa työtehtävässä mahdollisimman pian.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Vapaa-aikapäällikkö Mira Teräväinen
mira.teravainen@somero.fi
044-7791265

Lisätietoja

Someron kaupunki, Sivistys, Vapaa-aikapalvelut

Someron kaupungilla työskentelee vuoden 2023 alussa noin 350 henkilön työhönsä innostuneesti ja sitoutuneesti suhtautuva porukka, joka haluaa kehittää asioita luovasti ja vastata tulevaisuuden haasteisiin ketterästi. Strateginen pääarvomme on yhteisöllisyys, joka näkyy niin hyvällä fiiliksellä toimivassa työyhteisössämme kuin tavassamme tuottaa palveluita somerolaisille.


Osoite: Myllypellontie 10, 31400 Somero
Someron kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat