Skip to main content
test
Nuorisotyöntekijä - Asikkalan kunta

Nykyisen talovastaavan jäädessä perhevapaalle, etsimme joukkoomme kokenutta nuorisotyön ammattilaista ottamaan haltuun Asikkalan nuorisotalotoiminnan sekä loma-aikojen leiri- ja retkitoiminnot hänen poissaolonsa ajaksi.

Etsimämme henkilö on oma-aloitteinen, heittäytyvä sekä rohkea kokeilemaan uutta ja nauttii nuorten kanssa toimimisesta. Hän vastaa nuorisotalon arjen toiminnan pyörimisestä ja toiminnan kehittämisestä, suunnittelee ja toteuttaa leiri- ja retkitoimintoja loma-aikoina ja vastaa nuokun kerhotoiminnoista osana Asikkalan nuorisopalveluiden tiimiä.

Työaika ajoittuu pääsääntöisesti ma-pe 8-20 välille ja lisäksi satunnaisia viikonlopputöitä. Meillä aikatauluihin on mahdollisuus myös itse vaikuttaa. Talon aukioloajat löydät sosiaalisen median sivuiltamme. Ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus on välttämätön työaikojen vuoksi.

Hakijalta odotamme nuoriso- ja yhteisöohjaajan tai yhteisöpedagogin koulusta tai muuta vastaavaa koulutusta. Eduksi katsomme aiemman kokemuksen nuorisotalolla ja/tai nuorten parissa työskentelystä. Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain (770/1993) 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu ote rikosrekisteristä ennen tehtävän vastaanottamista.

Tehtävä on määräaikainen ja alkaa mahdollisimman pian. Sijaisuuden kesto n. vuoden.
Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Nuorisovastaava Henna Rautavuo-Hätönen
Puh. 044 7780250
henna.rautavuo-hatonen@asikkala.fi

Lisätietoja

Asikkalan kunta, Hyvinvointipalvelut

Luonnonläheinen, reilun 8000 asukkaan kuntamme, Asikkala, sijaitsee Päijät-Hämeen maakunnassa, Päijänteen ja Vesijärven syleilyssä. Kuntakeskuksemme Vääksy on tunnettu huvilahistoriaa henkivästä vanhasta Vääksystä ja kauniista kanavamiljööstä. Kuntakokoon nähden Asikkalalla on monipuolinen palvelutarjonta ja kattava kouluverkko aina lukion ilmailulinjaa myöten.

Meillä Asikkalassa henkilöstön hyvinvointi on yksi tärkeimmistä vastuistamme työnantajana. Olemme mittausten perusteella onnistuneet hyvin: Asikkalan työntekijät ovat tyytyväisiä työpaikkaansa! Hyvinvoinnin edistäminen näkyy myös asenteessamme liikuntaa kohtaan ja Asikkala onkin valittu Suomen liikkuvimmaksi kunnaksi.

Asikkalan kunta on koulutusmyönteinen työnantaja. Haluamme auttaa henkilöstöämme kehittämään tietojaan sekä taitojaan ja näin sopeutua myös muuttuvaan työelämään.

Mikäli sinä voit kuvitella itsesi Vääksyn 150-vuotiaan kanavan tai maalauksellisen Pulkkilanharjun maisemiin, hae meille töihin. Asikkalassa sinut otetaan ilolla vastaan.


Osoite: Asikkalantie 12, 17200 Vääksy
Asikkalan kunta - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat