Nuorisotyöntekijän toimi - Kannuksen kaupunki

Nuorisotyöntekijän toimi

Haemme nuorisotyöntekijää määräajaksi vapaana olevaan toimeen ajanjaksolle 12.10.2020-12.3.2021. Sijaisuus voi jatkua määräajan jälkeen. Toimeen kuuluu toiminnan suunnittelua ja erilaisia nuorisotyön tehtäviä kuten nuorisotilan toimintaa, kouluilla tapahtuvaa nuorisotyötä, sosiaalisen median ylläpitämistä ja rakentamista, nuorisovaltuuston sihteerin tehtävät. Työ sisältää ilta- ja mahdollisia viikonloppuvuoroja.

Arvostamme positiivista asennetta, vastuullisuutta, hyviä tiimityötaitoja sekä joustavuutta monipuolisissa vapaa-ajan tehtävissä. Erilaisten harrastusalojen tuntemus ja monipuoliset taidot ovat eduksi.
Toimen kelpoisuusehtona on soveltuva ammatillinen tutkinto sekä riittävä kokemus toimeen kuuluvista tehtävistä. Palkkaus KVTES:n mukaisesti.

Toimi täytetään 12.10.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan ja siinä noudatetaan 3 kk:n koeaikaa. Toimeen valitun on esitettävä nähtäväksi lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote.

Hakemukset toimitetaan 30.9.2020 klo 12.00 mennessä sähköisesti www.kuntarekry.fi

Lisätietoja

http://www.kannus.fi

Tutustu työnantajaan

Sivistystoimenjohtaja Leena Kivijakola, p. 044 4745 243, leena.kivijakola@kannus.fi

Kannuksen kaupunki, Vapaa-ajan palvelut
Osoite: Asematie 1, 69100 Kannus

Kannus on vireä kaupunki Keski-Pohjanmaalla, Lestijoen varressa. Kannus tarjoaa viihtyisän asumisympäristön, monipuoliset palvelut, hyvät liikenneyhteydet sekä laadukkaat vapaa-ajan palvelut. Kannuksen kaupunki kehittää toimintaansa jatkuvasti ja panostaa henkilöstön hyvinvointiin sekä ammattitaidon kehittämiseen.