Nuorten kesätyö 2020 (16-17 vuotiaat) - Loviisan kaupunki

Loviisan kaupunki hakee kesätyöntekijöitä sijaisiksi ja lisätyövoimaksi erilaisiin tehtäviin. Työsuhteiden pituus vaihtelee kahdesta viikosta kuuteen kuukauteen. Työtehtävät käsittävät muun muassa puistotyötä, kiinteistötyötä, vanhusten hoitoa, toimistotyötä ja vapaa-aikatoiminnan tehtäviä. Haettavana on yhteensä 80 kesätyöpaikkaa. Loviisan kaupungin verkkosivulla (avoimet työpaikat - kaupungin kesätyöt ja työelämään tutustuminen) on täydellinen lista haettavista paikoista.

Linkki: https://www.loviisa.fi/tyo-ja-elinkeino/avoimet-tyopaikat/kaupungin-kesatyopaikat-ja-tyoelamaan-tutustuminen/

Loviisan kaupungin kesätyöpaikkoja on haettavissa useissa eri yksiköissä. Esitä ensisijainen toiveesi sekä varatoiveesi ja tarkenna tarvittaessa kohdassa lisätietoja. Niin sanottuja avoimia hakemuksia (haen kaikkia mahdollisia tehtäviä) ei ole mahdollista jättää, ei sähköisinä kuin muunlaisinakaan hakemuksina. Hakemuksia, joissa ei ole eriteltynä vähintään ensisijaista toivetta ei voida huomioida. Varatoiveista huomioidaan vain ensimmäinen. Hakijoille ilmoitetaan valinnasta huhtikuun loppuun mennessä.

Tarjoamme 14-15-vuotiaille koululaisille mahdollisuuden työelämään tutustumiseen kaupungin eri työpaikoilla. Työsuhde kestää kaksi viikkoa ja palkka on kokonaisuudessaan 360,00 euroa.

16 vuotta täyttäneille on lukumääräisesti hieman enemmän kesätöitä. Pääsääntöisesti ne kestävät neljä viikkoa ja palkka on 940,00 euroa kuukaudessa.

18 vuotta täyttäneille voidaan tarjota monipuolisemmin erilaisia sijaisuuksia ja tehtäviä, jotka ensisijaisesti on tarkoitettu opiskelijoille. Näissä tehtävissä maksetaan harjoittelijan palkkaa, joka tällä hetkellä on 1 611,53 euroa kuukaudessa. Joihinkin tehtäviin saattaa liittyä erilaisia palkanlisiä. Kaupungin keskukset suorittavat valinnat hakemusten ja haastattelujen perusteella.

Kesätyöpaikkoja haetaan sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi. Kirjaudu palveluun, josta tiedot välittyvät sähköisesti eteenpäin. Hakemukset käsitellään myös kokonaan sähköisesti. Kun kirjaudut hakemuslomakkeelle, kirjoita muistiin käyttäjätunnus ja salasana, voit tarvita niitä myöhemmin.


Tervetuloa työskentelemään kanssamme!

Lisätietoja

http://loviisa.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja voi kysyä sähköpostitse osoitteesta camilla.pihlman@loviisa.fi

Loviisan kaupunki
Osoite: Mannerheiminkatu 4, 07900 Loviisa

Loviisa on elinvoimainen noin 15 000 asukaan kaksikielinen rannikkokaupunki. Hyvinvointipalveluiden tuotannosta huolehtii noin 1000 kaupungin työntekijää. Loviisasta löydät sekä maaseutu- että kaupunkimiljööt lähellä merta. Loviisan kaupunki on savuton työpaikka.