Nuorten kesätyö 2021 - Kannuksen kaupunki

Kannuksen kaupungin tekniset palvelut tarjoaa 8-10 kesätyöpaikkaa 15 vuotta täyttäneille nuorille. Sinun tulee olla työsuhteen alkaessa 15 vuotta täyttänyt.

Työpaikat ovat teknisen palveluiden puisto- ja viheralueilla. Työtehtäviin kuuluvat viheralueiden rakentaminen, viher- ja ulkoaluiden hoito sekä tarvittaessa myös muita työtehtäviä teknisissä palveluissa. Arvostamme reipasta työotetta ja positiivista asennetta työntekoon. Auto-, traktori tai mopokortti katsotaan eduksi.

Työsuhteen kesto on kaksi viikkoa ja työaika 38 h 15 min/viikko. Kahden viikon työjakso ajoittuu touko-heinäkuulle. Palkka kahden viikon työsuhteesta on 543,60 €, lisäksi lomakorvausta 9 %.

Kesätöiden hakuaika on 1.2. - 14.3.2021. Hakeminen tapahtuu sähköisen hakulomakkeen kautta osoitteessa www.kuntarekry.fi (työavain 332011).

Rekisteröidy järjestelmään Kuntarekry.fi -sivujen Työnhakijalle-valikossa olevasta Rekisteröidy-painikkeesta, tai Hae työpaikkaa -painikkeesta avautuvassa Kirjaudu hakemukseen -näkymässä kohdassa Uusi hakija. Rekisteröidy-ikkunassa pääset tekemään itsellesi käyttäjätunnuksen ja salasanan.

Kun olet täyttänyt hakulomakkeen, hakemus lähetetään painikkeesta Lähetä hakemus. Tämän jälkeen avautuu näkymä, jossa lukee: Hakemuksen lähetys onnistui. Tämä on merkki siitä, että hakemus on työnantajan käytettävissä. Hakijan sähköpostiosoitteeseen tulee vahvistus hakemuksen tallentumisesta Kuntarekry- järjestelmään. Jos viestiä ei tule muutaman tunnin kuluessa, kannattaa tarkistaa, että viesti ei ole joutunut sähköpostilaatikon roskapostikansioon.

Valinnat tehdään 6.4.2021 mennessä ja työpaikan saaneille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Lisätietoja

http://www.kannus.fi

Tutustu työnantajaan

puurtarhuri Seija Paavola, seija.paavola@kannus.fi

Kannuksen kaupunki, Tekniset palvelut
Osoite: Asematie 1, 69100 Kannus

Kannus on vireä kaupunki Keski-Pohjanmaalla, Lestijoen varressa. Kannus tarjoaa viihtyisän asumisympäristön, monipuoliset palvelut, hyvät liikenneyhteydet sekä laadukkaat vapaa-ajan palvelut. Kannuksen kaupunki kehittää toimintaansa jatkuvasti ja panostaa henkilöstön hyvinvointiin sekä ammattitaidon kehittämiseen.