Skip to main content
test
Nuorten kesätyö: Tutustu työelämään ja tienaa 2024 - Ikaalisten kaupunki

Ikaalisten kaupunki tarjoaa nuorille mahdollisuuden tutustua työelämään ja sen käytäntöihin. Nuorilla on tilaisuus päästä tutustumaan kunta-alan moninaisiin työtehtäviin sekä Ikaalisten kaupunkiin työnantajana.

Ikaalisten kaupunki tarjoaa nuorille 2 viikon mittaisia kesätyöjaksoja. Tutustu työelämään ja tienaa -jaksot sijoittuvat kunnan eri hallintokuntiin kesäkuukausiksi.

Tutustu työelämään työjaksot on tarkoitettu:

- 15-18-vuotiaille Ikaalilaisille nuorille (syntymävuosi 2006 - 2009) - työjakso on 2 viikkoa - työaika 6h/päivä ja 5 työpäivää/viikko - palkka yhteensä 400€ koko työjaksolta sisältäen kaikki korvaukset kuten lomarahat.

Tehtäviä on kunnan eri toimintayksiköissä.

Lisätietoja

https://ikaalinen.fi/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Niina Koivuniemi, 044 7306 205

Lisätietoja

Ikaalisten kaupunki

Ikaalinen - Iso pikkukaupunki

Ikaalinen on uskaltava, rohkea, kokeileva ja kehittävä matkailukaupunki, jossa monipuolinen osaaminen, koulutus ja kulttuuri tukevat kehitystä Pirkanmaan kasvun kehällä. Ikaalinen Spa, idyllinen vanha kauppala ja monipuoliset kulttuuritapahtumat ovat osa identiteettiämme. Ikaalinen tarjoaa asukkailleen upean järvimiljöön, sujuvat palvelut ja monipuoliset harrastusmahdollisuudet – isossa pikkukaupungissa saat laatuaikaa itsellesi ja perheellesi!

Ikaalisten kaupunki työllistää noin 300 oman työnsä kehittäjää monipuolisissa ja mielenkiintoisissa työtehtävissä. Jokaisessa tehtävässä, jokaisella toimialalla on kaupunginjohtajan lupa rohkeasti ja ennakkoluulottomasti kehittää omaa perustyötä yhteistyössä työkavereiden ja yhteistyötahojen kanssa. Suomen parhaat palvelut tehdään innovatiivisella ja ennakkoluulottomalla työotteella. Lisäksi olemme koulutusmyönteinen työnantaja.

Tule työkaveriksemme tekemään ja toteuttamaan tulevaisuuden palveluita!


Osoite: Vanha Tampereentie 9 (Valtion virastotalo), 39500 Ikaalinen

Sinulle suositellut työpaikat