Nuorten kesätyöhaku 2021 - Närpiön kaupunki

Närpiön kaupungilla on tänä vuonna 20 kesätyöpaikkaa tarjolla 16-20 vuotiaille nuorille. Tämä ilmoitus on siis suunnattu 2001-2005 syntyneille nuorille.

Työtehtävät käsittävät mm. puistotyötä, lasten ja vanhusten hoitoa sekä ruokapalvelun tehtäviä. Kesätyöjakso on neljä viikkoa toukokuun ja syyskuun välisenä aikana. Työaika on 30 t/viikko.

Haku tehdään sähköisesti www.kuntarekry.fin kautta 28.2.2021 mennessä.

Kerro myös hakemuksessa, mikäli sinulla on ajokortti, ajoneuvo käytettävissä ja/tai hygieniapassi.

Lisätietoja

http://www.narpio.fi

Tutustu työnantajaan

Tiedusteluihin vastaa Annika Wirén: annika.wiren@narpes.fi

Närpes stad, Förvaltningsavdelningen
Osoite: Kirkkotie 2, 64200 Närpes

Närpiön kaupungilla on 650 vakinaista ja noin 250 määräaikaista työntekijää jaettuna n. 40:lle työpaikalle laajassa kunnassamme, ja on siten Suupohjan rannikkoseudun suurin työnantaja. Henkilöstö jakaantuu osastoittain siten, että 44 % työskentelee hoitoalalla, 34 % sivistyspuolella, 19 % teknisen sektorin tehtävissä ja 3 % yleisessä hallinnossa. Kaupunki on kaksikielinen 1.1.2016 lukien ja hallintokieli on ruotsi. Närpiön kaupunki on savuton työpaikka. Puutarhakaupungissamme kaunis ja meriläheinen luonto yhdistyy hyvän palvelun ja rikkaan elinkeinoelämän kanssa. Yrittäjyyttä pidetään elämäntapana. Närpiöstä löytyy innostusta ja voimakasta uskoa tulevaisuuteen ja kaupungin elinvoimaan. Närpiön kaupunki on avoin ja vastaanottava - tule viihtymään kanssamme!