Nuorten kesätyöhaku - Äänekosken kaupunki

Nuorten kesätyöhaku - Äänekosken kaupunki

Kaupunki tarjoaa kesätyöjaksoja äänekoskelaisille 00-02 syntyneille nuorille. Kesätyöpaikkoja on tarjolla noin 40 nuorelle. 00-02 syntyneiden kesätyöjaksot kestävät 4 viikkoa (20 työpäivää).

Työtehtäviä on tarjolla useimmissa kaupungin toiminnoissa: mm. kirjastoissa, päiväkodeissa, nuorisopalveluissa, palvelutaloissa, viheralueilla ja niin edelleen. Hakulomakkeella voit esittää toiveen siitä, millaisissa tehtävissä mieluiten työskentelisit. Toiveet otetaan huomioon mahdollisuuksien mukaan.

Voit tutustua esimerkkityöpäiviin eri yksiköissä osoitteessa aanekoski.fi/kesatyot

Haku Kuntarekryn kautta 4.2.-11.3.2019.

Valinnoista tiedotetaan hakijoille sähköpostitse viimeistään 30.4.

Nuorten palvelukoordinaattori Arto Lampila, puh. 0400 115 711, etunimi.sukunimi@aanekoski.fi

Työelämävalmennusyksikkö
Osoite: 44100, Äänekoski

Äänekoski sijaitsee Keski-Suomen maakunnan sydämessä, nelostien kupeessa ja vesistöjen kainalossa. Noin 19 000 asukkaan Äänekoski on juuri sopivan kokoinen ja tarjoaa rikkaat ja monipuoliset puitteet elämään. Puhdas luonto, viihtyisä asuinympäristö ja hyvät palvelut, ne kaikki löytyvät Äänekoskelta. Äänekoskella asuu hyvä arki.
Äänekosken persoonaa leimaavat luonnon hiomaton kauneus ja toisaalta korkean teknologian loppuun hiotut ratkaisut. Kaupunki ammentaa voimaa luonnosta niin teollisuuteen kuin asukkaidensa hyvinvointiin. Äänekoski onkin monen kansainvälisesti menestyvän yrityksen kotipaikka. Vahvan teollisuuden myötä kaupungin työpaikkaomavaraisuus on jatkuvasti yli 100%.
Henkilöstöä kaupunkikonsernin palveluksessa on noin 1 500.
Olemme savuton työyhteisö.

Tutustu työnantajaan