Nuorten kesätyöpaikat 2019 - Porvoon kaupunki

Nuorten kesätyöpaikat 2019 - Porvoon kaupunki

Oletko syntynyt 1.1.1996–31.12.2003 välisenä aikana, etkä ole aikaisemmin ollut Porvoon kaupungilla nuorten kesätöissä? Hae silloin ihmeessä meille!

Porvoon kaupunki tarjoaa nuorille mm. toimistotöitä, asiakaspalvelutehtäviä, siivous- ja keittiötöitä, lasten- ja vanhusten hoitoa, sekä puisto- ja kunnossapitotöitä. Yhteensä 103 nuorten kesätyöpaikkaa on tarjolla!

Kesätyön kokonaistyöaika on 120 tuntia. Työsuhde kestää pääsääntöisesti neljä viikkoa, ja työaika on kuusi tuntia päivässä. Työjakso voidaan tarvittaessa toteuttaa myös kolmen viikon jaksossa, jos se on tarkoituksenmukaista esimerkiksi työkohteen tai kuljetusjärjestelyiden vuoksi, jolloin päivittäinen työaika on vastaavasti pidempi.

Joissain tehtävissä edellytetään 18 vuoden ikää, mm. asiakaspalvelua edellyttävät toimistotehtävät. Kaupungin toimialat tekevät valinnat hakemusten ja haastattelujen perusteella. Hoitoalan opiskelijoita kehotetaan hakemaan oman alan kesätyöpaikkoja, jotka löytyvät erillisestä ilmoituksesta.

HUOMIO! Voit hakea enintään yhtä ensisijaista työpaikkaa. Lisätietoja kohtaan voit laittaa toisen vaihtoehdon. Jos olet ollut aikaisemmin Porvoon kaupungilla nuorten kesätyössä, et valitettavasti voi tulla valituksi.

Valituiksi tulleille ilmoitetaan kirjallisesti tai sähköpostitse valinnasta viimeistään 12.4.2019. Valittujen nimiä ei julkaista henkilötietolain nojalla.

Palkka on 7 €/tunti, yhteensä 981,49 € 120 tunnilta sisältäen lomakorvauksen ja lomarahan.

Porvoon kaupunki on savuton työpaikka.

Lähetä kesätyöpaikkahakemuksesi 5.3.2019 klo 14.00 mennessä Hae työpaikkaa linkin kautta.

Luo oma käyttäjätunnus ja salasana, jos sinulla ei vielä niitä ole, ja kirjaudu Kuntarekry-palveluun. Laitathan muistiin käyttäjätunnuksesi ja salasanan, voit tarvita niitä myöhemmin. Hakemukset käsitellään myös kokonaan sähköisesti.

Lisätietoja

http://www.porvoo.fi/kesatyopaikat

  • Porvoon kaupunki
  • TyöpaikkaMääräaikainenKesätyö
  • 214543
  • Sopimuksen mukaan
  • 981,49 € sis. lomakorvauksen, lomarahan
  • 4.2.2019 - 5.3.2019 14:00
  • PorvooUusimaa

Lisätietoja antaa toimistosihteeri-suunnittelija Eeva Pulkkinen, puh. 040 865 4484

Porvoon kaupunki
Osoite: Porvoo

Kaunis ja historiallinen Porvoo on jatkuvasti kasvava ja kehittyvä kaupunki. Se on myös yli 50 000 asukkaan unelmien kotikaupunki.
Elävä kaksikielisyys, kattavat palvelut ja sijainti metropolialueen itäisenä keskuksena tekevät kaupungistamme houkuttelevan työ- ja asuinpaikan.
Porvoon kaupunki työllistää noin 3 500 henkilöä monipuolisissa tehtävissä ja on itäisen Uudenmaan suurin työnantaja. Panostamme työntekijöiden hyvinvointiin, tarjoamme monipuolisesti liikuntamahdollisuuksia ja kannustamme sekä oman osaamisen että työnkuvan kehittämiseen. Porvoon kaupunki on savuton työpaikka.
Hae meille. Ihmiset tekevät kaupungin!

Tutustu työnantajaan