Nuorten kesätyöpaikat 2020, Tekninen toimi - Alajärven kaupunki

Alajärven kaupunki työllistää 15 - 22 vuotiaita alajärveläisiä nuoria kaupungin omiin kohteisiin Teknisen toimen työpaikkoihin puisto- ja puutarhatöihin, puhdistus- ja ravitsemispalveluihin sekä liikuntapaikolle.

Haettavina olevien paikkojen työaika on 6 tuntia/päivä ja kesto 2 - 4 viikkoa. Työ ajoittuu kesä- ja heinäkuulle. Puisto- ja puutarhatyö voi alkaa jo toukokuussa.

Kesätyöntekijän palkkaukseen sovelletaan Kvtes:n kesätyöntekijöistä annettua määräystä.

Tehtävien kuvaus lyhyesti:
Puisto- ja puutarhatyö: viheralueiden kunnostustyöt, kesäkukkien istutus ja hoito, istutusalueiden hoito, ruohon leikkuu, siimaus, haravointi (ulkotyötä)
Puhdistuspalvelu: perussiivouksessa avustavaa työtä kouluilla
Ravitsemispalvelu: keittiön avustavat työt kuten salaatin teko, tiskaus (Koulukeskus, Terveyskeskus, Lehtimäen keskuskeittiö)
Liikuntapaikat: alueiden kunnossapitoa

Hakemukset sähköisesti Kuntarekryn kautta osoitteessa www.kuntarekry.fi sunnuntaihin 15.3.2020 klo 15.00 mennessä.

Lisätietoja

http://www.alajarvi.fi

Tutustu työnantajaan

henkilöstösihteeri Marja-Liisa Joensuu, puh 06 2412 2212,
marja-liisa.joensuu@alajarvi.fi

Alajärven kaupunki, Hallinto- ja talous
Osoite: Alvar Aallon tie 1, 62900 Alajärvi

Alajärven kaupunki on itäisen Etelä-Pohjanmaan vetovoimainen elinkeino- ja koulutustoiminnan sekä lähipalveluiden ja paikkaan sitoutumattoman työn kaupunkikeskus.

Alajärven vahvuus perustuu turvalliseen ja viihtyisään elinympäristöön, elinvoimaisiin kyliin, laadukkaisiin ja kustannustehokkaisiin kuntapalveluihin, ennakkoluulottomaan yrittäjyyteen, monipuolisiin kaupan, vapaa-ajan ja kulttuurin palveluihin sekä avoimeen ja innostavaan ilmapiiriin.