Nuorten kesätyöpaikat 2021 - Servica

Haluatko kesätöihin Servicaan?

Tarjoamme useita kymmeniä kesätyöpaikkoja koululaisille ja opiskelijoille
- kiinteistöpalveluihin
- terveydenhuollon laitoshuoltoon
- logistiikkapalveluihin
- henkilöstöravintoloihin
- Iso-Berttaan

Työ ajoittuu touko-syyskuulle, ja työsuhteen pituus on vähintään kaksi viikkoa. Edellytämme hakijalta hyvää suomen kielen taitoa. Huomioithan myös, että työskentely terveydenhuollon kohteiden laitoshuollossa edellyttää 18 vuoden ikää ja työskentely ruokapalveluissa puolestaan salmonellatodistuksen ja hygieniapassin. Toivomme hakijalta reipasta ja positiivista asennetta sekä hyviä yhteistyötaitoja.

Jätä meille hakemus, jossa kerrot lyhyesti itsestäsi ja, millä alalla olet kiinnostunut työskentelemään. Hakuaika Servican kesätyöpaikkoihin on 14.1.-31.3.2021. Haastatteluja ja valintoja voidaan tehdä joustavasti koko hakuajan ajan. Haastatteluun valittuihin olemme yhteydessä ja kutsumme haastatteluihin 30.4.2021 mennessä. Valinnat tehdään 20.5.2021 mennessä. Aiemmin Servicassa työskennelleistä voidaan tehdä suora valinta.

Lisätietoja

http://www.servica.fi

Tutustu työnantajaan

Servican asiakaspalvelu ma-to klo 7.30-15 ja pe klo 7.30-14.00 puh. (017) 226 0101 tai asiakaspalvelu@servica.fi

Servica
Osoite: Leväsentie 3, 70700 Kuopio

Olemme joka päivä mukana asiakkaidemme arjessa

Tuotamme omistajillemme ruokapalvelujen, puhtaus- ja välinehuollon, kiinteistötekniikan ja kiinteistöjen ylläpidon sekä logistiikan palvelut. Servica Oy toimii omistajiensa sidosyksikkönä eli ns. in house –yhtiönä, joka harjoittaa pääosan toiminnastaan omistajiensa kanssa. Omistajamme ovat Kuopion kaupunki, Pohjois-Savon sairaanhoitopiirin kuntayhtymä, Kuopion Pysäköinti Oy, Itä-Suomen laboratoriokeskuksen liikelaitoskuntayhtymä (ISLAB), Pieksämäen kaupunki, Kiinteistö-KYS Oy, Järviseudun Työterveys Oy, Sisä-Savon th:n Ky, Siilinjärven kunta, Savonia-amk Oy, Istekki Oy, Pielaveden kunta, Varkauden kaupunki ja Niiralan Kulma Oy. Toimipisteitämme on yli 100 ja kiinteistö- ja laitoshuoltokohteita yli 300. Meitä servicalaisia on noin 1 250. Asiakaslähtöisyys, tuloksellisuus, hyvinvoiva henkilöstö ja rohkeus ovat arvot, jotka ohjaavat toimintaamme.

Tuemme työhyvinvointiasi ja virkistäytymistäsi työpäivän aikana ateriaedulla. ePassin avulla voit puolestaan edistää hyvinvointiasi vapaa-ajalla liikunta-, kulttuuri- tai hyvinvointipalveluiden parissa. Servicalaisena saat myös merkittäviä alennuksia useista liikuntapaikoista ja erikoisliikkeissä.