Skip to main content
test
Nuorten kesätyöpaikat 2023 - Alajärven kaupunki

Alajärven kaupunki työllistää 15 - 22 vuotiaita alajärveläisiä nuoria
seuraaviin työtehtäviin:

Puisto- ja puutarhatyö: viheralueiden kunnostustyöt, kesäkukkien istutus ja hoito, istutusalueiden hoito, ruohon leikkuu, siimaus, haravointi (ulkotyötä)

Puhdistuspalvelu: perussiivouksessa avustavaa työtä Alajärven kaupungin eri kohteissa (myös Lehtimäellä). Työssäoloaika 5. -16.6.2023.

Ravitsemispalvelu: keittiön avustavat työt kuten salaatin teko, tiskaus (Paavolan koulu ja Lehtimäen keskuskeittiö), hygieniapassi eduksi (mahdollistaa monipuolisemmat työtehtävät).

Varhaiskasvatus: päiväkodissa (myös Lehtimäellä) tapahtuvaa lastenhoitoa ja perushoitotilanteissa avustamista.

Liikuntapalvelut: apuohjaajana toimiminen uimakouluissa (uimataito välttämätön)
Työssäoloaika 5. -16.6.2023

Kirjasto: aineistojen järjestelytehtäviä, aineistojen lainauskuntoon saattamista ja muuta henkilökunnan avustamista.

Museo: asiakaspalvelu, toimistotyöt, näyttelyn rakentamisessa avustamista, valokuvausta, arkistointia, siivousta, museorakennusten ylläpitoa, pihatöitä

Haettavina olevien paikkojen työaika on 6 tuntia/päivä ja kesto 2 viikkoa. Työ ajoittuu kesä- ja heinäkuulle. Kokonaispalkka kahden viikon ajalta 390 euroa.

Puisto- ja puutarhatyö on mahdollista aloittaa jo toukokuulla (huomioi, että työ on päivätyötä, eikä sitä voi tehdä koulupäivän jälkeen), merkitse hakulomakkeelle, mikäli voit aloittaa työn jo toukokuussa.

Valitse hakulomakkeelta mieluisin työtehtävä tai jos voit työskennellä missä tahansa kesätyötehtävässa valitse vaihtoehto "Mikä tahansa käy". Vaikka työpaikat arvotaan, pyritään toiveet huomioimaan sijoituspaikkaa valittaessa. Merkitse hakulomakkeelle, mikäli sinun on mahdollista työskennellä vain Lehtimäellä.

Jos tarvitset apua hakemuksen tekemiseen, voit ottaa yhteyttä Ohjaamoon
puh. 040 626 6833, ohjaamo@alajarvi.fi

Hakemukset sähköisesti Kuntarekryn kautta osoitteessa www.kuntarekry.fi sunnuntaihin 2.4.2023 klo 23.00 mennessä.

Lisätietoja

http://www.alajarvi.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

henkilöstösihteeri Marja-Liisa Joensuu, puh. 040 617 5010
marja-liisa.joensuu@alajarvi.fi

Lisätietoja

Alajärven kaupunki, Hallinto- ja talous

Alajärven kaupunki on itäisen Etelä-Pohjanmaan vetovoimainen elinkeino- ja koulutustoiminnan sekä lähipalveluiden ja paikkaan sitoutumattoman työn kaupunkikeskus.

Alajärven vahvuus perustuu turvalliseen ja viihtyisään elinympäristöön, elinvoimaisiin kyliin, laadukkaisiin ja kustannustehokkaisiin kuntapalveluihin, ennakkoluulottomaan yrittäjyyteen, monipuolisiin kaupan, vapaa-ajan ja kulttuurin palveluihin sekä avoimeen ja innostavaan ilmapiiriin.


Osoite: Alvar Aallon tie 1, 62900 Alajärvi

Sinulle suositellut työpaikat