Nuorten kesätyöt 2019 - Rovaniemen kaupunki

Nuorten kesätyöt 2019 - Rovaniemen kaupunki

Vuonna 2019 nuorten kesätyöt on suunnattu vuosina 2002 - 2003 syntyneille koululaisille, opiskelijoille ja opiskelunsa aloittaville nuorille. Työttömyysturvaan oikeutettu nuori ei ole oikeutettu kaupungin myöntämään tukeen. Vuonna 2018 kaupungin kesätyöpaikan saaneita tai työstä kieltäytyneitä nuoria ei vuonna 2019 työllistetä kaupungille, mutta he voivat hakea kesätyöseteliä.

Kaupungin yksiköihin voidaan työllistää enintään 170 nuorta, jotka valitaan osin kesätyökilpailun kautta, osin sosiaalisin perustein ja loput paikoista arvotaan. Kaupungin tarjoamat työpaikat ovat hyvin erilaisia. Niihin kuuluu muun muassa pihatöitä, asiakaspalvelua tai lasten ja vanhusten kanssa työskentelyä. Työtehtävät voivat sisältää myös esim. soittamista/laulamista tai valokuvausta. Kaupungin kesätyöjakso kestää yhden kuukauden ja sijoittuu ajanjaksolle 3.6.–2.8.2019. Palkka on 744 €/kk. Työpäivän pituus on 6 tuntia.

Kesätyöseteli myönnetään kaikille hakukriteerit täyttäville ja varsinaisen hakuajan puitteissa hakeneille nuorille. Nuoren on itse hankittava työpaikka, mutta kesätyöseteliä haettaessa kesätyöpaikan ei tarvitse olla valmiina. Kesätyötä kannattaakin alkaa hakea heti eikä vasta setelin saatua. Kesätyösetelin arvo on 300 €. Se ei ole nuoren palkka, vaan nuorelle pitää maksaa työehtospimuksen mukaista palkkaa. Kesätyö tulee suorittaa ajalla 2.5. - 30.9.2019.

Kaupungin nuorten kesätyötä ja kesätyöseteliä haetaan samalla lomakkeella. Hakiessa tulee valita hakeeko ensisijaisesti kaupungin kesätyöpaikkaa vai kesätyöseteliä. Jos nuori on kesätyöhaussa hakenut ensisijaisesti kesätyötä kaupungin yksiköstä, mutta ei saa sitä, hänelle postitetaan automaattisesti kesätyöseteli. Kesätyösetelin voi käyttää myös 4H-yrittäjänä toimimiseen.

Voit osallistua myös Unelmien kesäduuni -kilpailuun, jonka palkintona on ideoimasi kesätyö Rovaniemen kaupungilla. Lisätietoja ja osallistuminen osoitteessa www.rovaniemi.fi/ohjaamo. Jos osallistut kilpailuun, sinun pitää myös hakea kaupungin kesätyöpaikkaa tällä lomakkeella.

Lisätietoja kesätöistä, kesätyösetelistä, kesätyökilpailusta ja 4H-yrittäjyydestä löytyy Ohjaamon nettisivuilta: https://www.rovaniemi.fi/fi/Palvelut/Nuti/Ohjaamo-/Nuorten-kesatyot-2019

Jos sinulla ei ole mahdollisuutta tehdä sähköistä hakemusta, hakemus pitää lähettää postissa osoitteeseen: Rovaniemen kaupunki, Kirjaamo, Hallituskatu 7, PL 8216, 96101 Rovaniemi. Kirjekuoreen ja hakemukseen on merkittävä "Nuorten kesätyöt 2019". Kirjeenä saapuvien hakemusten hakuaika päättyy 28.2.2019 klo 15.00.

Myöhässä tulevia hakemuksia ei voida ottaa huomioon.

Kesätyökoordinaattori Jaana Vento, puh.040 173 4155, sähköpostiosoite: kesatyot@rovaniemi.fi tai Ohjaamo puh. 040 7729236, sähköpostisoite: ohjaamo@rovaniemi.fi

Rovaniemen kaupunki
Osoite: Rovaniemi

www.rovaniemi.fi

Tutustu työnantajaan