Nuorten kesätyöt 2020 - Raahen kaupunki

Raahen kaupunki tarjoaa raahelaisille vuosina 2002-2004 syntyneille nuorille mahdollisuuden hakea joko Raahen kaupungin kesätyöpaikkaa (työn kesto 2 viikkoa) tai kesätyöseteliä yrityksiin (työn kesto 3 viikkoa). Etusijalla ovat hakijat, jotka eivät ole työllistyneet kaupungin kesärekryn kautta kesinä 2018-2019.

Nuori voi hakea joko kesätyöseteliä tai kaupungin kesätyöpaikkaa. Ei molempia.

Kaupungilla on tarjolla noin 200 kesätyöpaikkaa eri toimipisteissä (puistoalueet, kiinteistönhoito, päiväkodit, liikennepuisto, museot, ateria- ja puhtauspalvelut jne.) Työjakso kestää 2 viikkoa ja työaika on 30 h 24 min/vko. Kokonaisansio on noin 340 €.

Jos nuori hakee kaupungin kesätyöpaikkaa, kannattaa hänen kertoa myös erityisosaamisistaan (kielitaito, musikaalisuus jne.) ja harrastuksistaan tarkemmin hakemuksessa. Tietoja voidaan hyödyntää, kun työkohdetta valitaan nuorelle. Osassa toimipaikoista työskennellään myös lauantaisin.

Kesätyöseteleitä on jaossa 125 kpl. Kesätyösetelin saava nuori hankkii itse kesätyöpaikan haluamastaan yrityksestä. Nuori voi tiedustella alustavasti jo ennen hakemuksen jättämistä kesärekryyn mahdollisia kesäsetelityöpaikkoja yrityksistä. Kesäsetelityönantajalla tulee olla voimassa oleva y-tunnus. Yrityksen on maksettava ko. alan työehtosopimuksen mukaista palkkaa setelinuorelle vähintään 3 viikon ajan työajan ollessa 30 h 24 min/vko tai 91 h 12 min. kesäkuu-elokuu 2020. Kun kesätyösetelin ehdot ovat täyttyneet, Raahen kaupunki maksaa yrittäjälle nuoren kesätyöllistämisestä 250 € kesäsetelituen.

Kesärekry -hakemukset käsitellään Raahen kaupungin henkilöstöpalveluissa viimeistään maaliskuun puoli väliin mennessä. Kesätyöpaikan saaneille ilmoitetaan kesätyöpaikasta sähköpostitse ja kesätyösetelit postitetaan niitä saaneille kotiosoitteeseen.

Jos hakijan yhteystietoihin (sähköpostiosoite, kännykkänumero, osoite) tulee muutoksia hakemuksen jättämisen jälkeen, muuttuneet tiedot tulee päivittää hakemukseen hakuaikana tai ilmoittaa muutokset yhteyshenkilölle hakuajan päätyttyä.

Lisätietoja

http://www.raahe.fi/
https://fi-fi.facebook.com/raahenkaupunki/

Tutustu työnantajaan

Anja Marjelund
henkilostopalvelut@raahe.fi
044 439 3222

Raahen kaupunki
Osoite: Rantakatu 50, 92100 Raahe

Raahen kaupunki on yli 24 000 asukkaan hyvien harrastusmahdollisuuksien ja edullisen asumisen kaunis satama- ja teollisuuskaupunki Perämeren rannikolla. Raahen kaupunki on savuton työpaikka.