Skip to main content
test
Nuorten kesätyöt 2023 - Raahen kaupunki

Raahen kaupunki tarjoaa raahelaisille vuosina 2005-2007 syntyneille nuorille mahdollisuuden hakea joko Raahen kaupungin kesätyöpaikkaa (työn kesto 2 viikkoa) tai kesätyöseteliä yrityksiin (työn kesto 3 viikkoa). Etusijalla ovat hakijat, jotka eivät ole työllistyneet kaupungin kesätyörekryn kautta kesinä 2020-2022.

Voit hakea JOKO kesätyöseteliä TAI kaupungin kesätyöpaikkaa. Et molempia.

Jos haet kaupungin kesätyöpaikkaa, kannattaa kertoa myös erityisosaamisestasi (kielitaito, musikaalisuus jne.) ja harrastuksistasi tarkemmin hakemuksessasi. Tietoja voidaan hyödyntää, kun työkohdetta valitaan nuorelle hakijalle. Osassa toimipaikoista työskennellään myös lauantaisin.

Kesätyöseteleitä on jaossa 125 kpl. Kesätyösetelin saadessasi hankit itse työpaikan haluamastasi yrityksestä. Voit tiedustella yrityksistä alustavasti mahdollisia kesätyösetelipaikkoja jo ennen hakemuksen jättämistä kesätyörekryyn. Kesäsetelityönantajalla tulee olla voimassa oleva y-tunnus, mutta yrityksen sijaintikunnalla ei ole merkitystä. Yrityksen on maksettava ko. alan työehtosopimuksen mukaista palkkaa setelinuorelle vähintään 3 viikon ajan työajan ollessa 30 h/viikko tai 90 h kesä-elokuussa 2023. Kun kesätyösetelin ehdot ovat täyttyneet, Raahen kaupunki maksaa yrittäjälle nuoren kesätyöllistämisestä 250 €:n kesäsetelituen.

Kesätyörekry -hakemukset käsitellään Raahen kaupungin työllisyydenhoidossa maaliskuun puoliväliin mennessä. Kesätyöpaikan ja kesätyösetelin saaneille ilmoitetaan valinnasta sähköpostitse. Kesätyösetelin voi noutaa Praati -palveluiden olohuoneesta sähköpostissa ilmoitettuna aikana.

Jos yhteystietoihisi (sähköposti, puhelinnumero, osoite) tulee muutoksia hakemuksen jättämisen jälkeen, tulee tiedot päivittää hakemukseen hakuaikana, tai hakuajan jälkeen yhteyshenkilölle.

Tutustu työnantajaan
  • Raahen kaupunki, Kehittämislautakunnan alainen toimiala, Työllisyydenhoito
  • TyöpaikkaMääräaikainenKesätyöTyösuhde
  • 487682
  • "sopimuksen mukaan"
  • 19.12.2022 - 19.2.2023 23:30
  • Kunta

Yhteystietomme

Kari Haapakangas
kari.haapakangas@raahe.fi
040 130 3890
ma-pe 8-15

Lisätietoja

Raahen kaupunki, Kehittämislautakunnan alainen toimiala, Työllisyydenhoito

Raahen kaupunki on 24 000 asukkaan hyvien harrastusmahdollisuuksien ja edullisen asumisen teollisuus- ja satamakaupunki Perämeren rannikolla. Raahen kaupunki on savuton työpaikka.


Osoite: Rantakatu 7A, 92100 Raahe

Sinulle suositellut työpaikat