Skip to main content
test
Nuorten kesätyöt - Iitin kunta

Hae rohkeasti Iitin kunnalle kesätöihin, saat arvokasta työkokemusta tulevaisuutta varten monipuolisissa tehtävissä!

Iitin kunta palkkaa 15-17 -vuotiaita paikallisia nuoria kahden viikon mittaisiin kesätöihin kunnan eri toimipisteisiin. Kesätyöpaikkoja on avoinna kunnan ulkoalueiden hoidossa, Ravilinna vapaa-aikakeskuksen kentänhoidossa, varhaiskasvatuksessa, kiinteistönhuollossa, nuorisotoimessa sekä kirjastossa.

Kesätyöt ovat monipuolisia ja pitävät sisällään kiinteistönhuollon ja ulkoalueidenhoidon avustavia tehtäviä; nurmikon leikkausta, kitkemistä, liikuntakentän hoitotehtävät. Lisäksi Iitin kunta hakee reippaita nuoria varhaiskasvatuksen tehtäviin, nuorisotoimen nuokun ja kerhotoiminnan avustaviin tehtäviin sekä kirjaston avustaviin tehtäviin.

Työaika on 30h/viikko (KVTES). Kesätyöjaksolta maksetaan palkkaa 360€.

Kerro hakemuksessasi ja CV:ssäsi itsestäsi, kiinnostuksen kohteistasi ja harrastuksistasi sekä missä tehtävissä haluaisit työskennellä. Lähetä kesätyöhakemus ja CV 23.4. mennessä Kuntarekry.fi kautta.

Kesätyöt sijoittuvat kesä-heinäkuulle (vk 23-30), yhden kesätyön kesto on 2 viikkoa. Haastattelut ja ilmoitukset kesätyöhön valituista suoritetaan viikkojen 17-20 välillä.

Lisätietoja

http://www.iitti.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Tanja Tuomi puh. 040 701 4227
tanja.tuomi@iitti.fi

Lisätietoja

hallintopalvelut

Iitti on reilun kuudentuhannen asukkaan elinvoimainen ja kehittyvä kunta Päijät-Hämeessä. Kunta työllistää 210 henkilöä hallinto-, sivistys- ja teknisten palveluiden toimialoilla.

Toimimme vastuullisesti, välittäen ja vuorovaikutteisesti.

Monipuolisten ja mielenkiintoisten tehtävien lisäksi Iitin kunta tarjoaa kannustavan työympäristön sekä kunta panostaa työntekijöiden hyvinvointiin tarjoamalla laajat työterveyspalvelut sekä liikunta- ja kulttuurietuja. Kaikilla kunnan työntekijöillä on mahdollisuus kehittyä työssään, käyttää osaamistaan ja ammattitaitoaan tehtävissään monipuolisesti. Välitämme jokaisesta kuntalaisesta, työntekijästä ja yrityksestä – rakennamme yhteistä kuntaa, jossa toimimme toisia kunnioittaen, rehellisesti sekä läpinäkyvästi. Toimenkuvasta riippumatta pidämme yhdessä huolen siitä, että tarjoamme hyvät puitteet asumiseen, matkailuun ja vapaa-ajan asumiseen.


Osoite: Rautatienkatu 20, 47401 Kausala

Sinulle suositellut työpaikat