Nuorten kesätyöt Pyhtäällä 2020 - Pyhtään kunta

Pyhtään kunnan työyksiköt tarjoavat 45 pyhtääläiselle nuorelle mahdollisuuden tutustua työelämään. Kesätyöpaikkoja on tarjolla 15 vuotta täyttäneille nuorille muun muassa päiväkodissa, kesäleireillä, Huutjärven koululla, kesäkioskissa, somettajana, taidenäyttelyssä sekä kunnan eri kiinteistöissä.

Työ sisältää avustavia tehtäviä muun muassa siivouksessa, tilojen ja alueiden kunnossapidossa, lasten ohjaamisessa sekä leirien ruokahuollossa ja ohjaamisessa. Etsimme myös kouluisännälle apulaisia, kesäkioskin myyjiä, kunnan some-kanavien ylläpitäjiä sekä taidenäyttelyn valvojia.

Some-lähettiläitä palkataan kaksi. Pääset tutustumaan Pyhtään kunnan työntekijöiden työnkuviin, Pyhtään tapahtumiin ja nostamaan Pyhtään vahvuuksia ja ilmiöitä esiin sosiaalisessa mediassa. Työnkuvaan kuuluu viestintää ja somettamista. Odotamme hakijalta kiinnostusta ja jonkin asteista kokemusta markkinointiviestintään ja sosiaaliseen mediaan. Mikäli haet tätä tehtävää, linkitä hakulomakkeelle video, jossa kerrot miksi olisit oikea tyyppi tehtävään. Pääset aitiopaikalta tutustumaan ja kertomaan mitä kunnassa tapahtuu ja kuinka hieno paikka Pyhtää on!

Voit esittää ensisijaisen toiveen työtehtävistä ja -paikasta, pyrimme ottamaan sen huomioon valintoja tehdessämme.

Työsuhteet ajoittuvat pääasiassa kesä-, heinä- ja elokuulle. Työaika on kuusi tuntia päivässä. Työsuhteen pituus on kaksi viikkoa.

Kesätyöntekijöiden valinnassa huomioidaan ensisijaisesti 15 vuotta täyttäneet nuoret, joilla ei ole aikaisempaa työkokemusta Pyhtään kunnan tai muiden työnantajien palveluksessa.

Pyri vastaamaan kaikkiin esitettyihin kysymyksiin, jotta esimiehillä on sinusta ja kiinnostuksen kohteistasi tai työhön tulemisen mahdollisuuksistasi riittävästi tietoa. Reipas ja aktiivinen asenne työhön on menestymisen avain. Muistathan, että työhakemuksella annat työnantajalle tärkeän ensivaikutelman itsestäsi. Ole rohkea ja erotu hakemuksellasi joukosta!
Voit myös liittää vapaamuotoisen hakemuksen ja CV:n liitetiedostoihin.

Muistathan antaa sähköpostiosoitteesi, jos sinulta löytyy sellainen. Tiedotus työntekijöiden valintojen etenemisestä tulee sähköpostilla.

Apua hakemuksen jättämiseen saat numerosta 045 7881 7896 (ma-pe 7-14).

Huomioithan, että voit päivittää ja täydentää hakemustasi hakuajan kuluessa.

Lisätietoja

http://www.pyhtaa.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja kesätöistä antaa ohjaamotyöntekijä Kirsi Korhonen puh. 044 770 8338, kirsi.korhonen @ ekami.fi

Pyhtään kunta
Osoite: Siltakylä, 49220 Siltakylä

Pyhtään kunta on sitoutunut työnantajana hyvän kesätyön periaatteisiin. Pidämme hakijan ajan tasalla rekrytointiprosessin etenemisestä. Valitsematta jääneille ilmoitetaan asiasta. Osoitamme nuorelle tehtäviä, jotka vastaavat nuoren taitoja ja ovat sopivan haasteellista. Työtehtävät, vastuut, valtuudet ja odotukset on määritelty selvästi. Perehdyttämiseen ja ohjaamiseen nimetään vastuuhenkilö. Kesätyöntekijälle kerrotaan aluksi työpaikan pelisäännöt ja käytöstavat. Palautteen antaminen on tärkeä osa ohjausta. Nuorta kohdellaan tasavertaisesti muiden työntekijöiden kanssa. Kesätyöntekijälle maksetaan työn vaatimusten ja nuoren kokemuksen mukaisesti kohtuullista palkkaa. Nuoren kanssa tehdään kirjallinen työsopimus. Työsuhteen päättyessä annetaan asianmukainen työtodistus, vaikka nuori ei itse sitä muistaisi pyytää.