Skip to main content
test
Nuorten talon koordinaattori, nuorisopalvelut - Jyväskylän kaupunki

Jyväskylän kaupunki hakee nuorisopalveluihin Nuorten talon

KOORDINAATTORIA

toistaiseksi voimassa olevaan tehtävään 1.3.2023 alkaen.

Millaisesta tehtävästä on kyse?
Nuorten talo kokoaa yhteen nuorten palveluja, jotta 13-29-vuotiaiden nuorten ja nuorten aikuisten olisi helpompi löytää tarvitsemaansa apua ja tukea elämän eri tilanteisiin. Nuorten talosta löydät Ohjaamon, nuorisovastaanoton, J-Napin ja etsivän nuorisotyön palvelut. Samoissa tiloissa Asemakadulla sijaitsee myös Jyväskylän kaupungin työllisyyspalvelut. Nuorten talosta saa tietoa ja apua moniin eri kysymyksiin. Olipa kyse sitten asumisesta, opiskelusta, omasta hyvinvoinnista tai vaikkapa harrastuksista, Nuorten talossa nuorta kuullaan ja etsitään yhdessä askeleet eteenpäin.

Koordinaattorina tehtävänäsi on Nuorten talon moniammatillisen toiminnan suunnittelu, koordinointi, kehittäminen ja seuranta yhdessä kaikkien Nuorten talon toimijoiden ja verkostojen kanssa. Toimit myös Ohjaamossa työskentelevien nuorisopalveluiden työntekijöiden lähiesihenkilönä.

Mitä odotamme Sinulta?
Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää kykyä kokonaisvaltaiseen toiminnan kehittämiseen hyvässä ja innostavassa yhteistyössä sekä kykyä löytää uusia palveluratkaisuja, viestintäkanavia nuorten palveluissa ja keinoja nuorten asiakkaiden palveluihin ohjaamisen vahvistamiseksi. Sinulla on paitsi kokemusta myös osaamista esihenkilötyöhön liittyen. Esihenkilötyön lisäksi teet laajasti yhteistyötä muiden nuorten talon palveluiden esihenkilöiden kanssa. Keskiössä tehtävän menestyksellisessä hoitamisessa onkin myös hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot.

Odotamme vankkaa kokemusta monialaisesta työskentelystä, kehittämistyöstä, nuorten palvelukentän laajaa tuntemusta, verkostotyön ja verkostojen hallinnan osaamista. Lisäksi odotamme nuorten kohtaamisen taitoa, koordinointi- ja ongelmanratkaisukykyä, paineensietokykyä, muutoskykyä ja ennakkoluulotonta asennetta yli organisaatiorajojen.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työnkuvan mukavassa työyhteisössä. Pääset kehittämään Nuorten talon toimintaa ja kehittymään myös itse, käytössä on kaupungin osaamisen kehittämisen mahdollisuudet. Esihenkilönäsi toimii nuorisopäällikkö. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (KVTES). Tehtäväkohtainen palkka on 3553, 44 €/kk. Lisäksi maksamme KVTES:n mukaisesti työkokemuslisää.

Tehtävä alkaa 1.3.2023 tai sopimuksen mukaan. Tehtävässä on koeaika. Tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä nähtäväksi lain 504/2002 mukainen lasten kanssa työskentelevän rikostaustan selvittämiseksi tarpeellinen rikosrekisterin ote (joka ei saa olla 6 kk vanhempi).

Jyväskylän kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.jyvaskyla.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Nuorisopäällikkö Katariina Soanjärvi, katariina.soanjarvi@jyvaskyla.fi (voit jättää soittopyynnön/tiedustelut sähköpostitse)

Lisätietoja

Jyväskylän kaupunki, Nuorisopalvelut

Jyväskylän kaupungissa on avoin ja keskusteleva työkulttuuri. Meitä on yli 5000 työntekijää. Peruspilareitamme ovat yhteistyökyky ja rohkeus sekä sivistys ja suvaitsevaisuus. Haluamme olla jatkuvassa liikkeessä, jalat vahvasti maassa ja katse rohkeasti maailmalla. Jyväskylä on älyn ja sydämen sivistyksen keskus. Toimimme tavoitteellisesti ja tartumme asioihin - hyväntuulisesti ja innostavasti.


Osoite: 40100 Jyväskylä
Jyväskylän kaupunki - Savuton työpaikka Jyväskylän kaupunki - UNICEF lapsiystävällinen kunta

Sinulle suositellut työpaikat