Nuorten työpajan vastaava ohjaaja - Janakkalan kunta

Janakkalan nuorisopalveluissa sinua odottaa nuorten työpajan vastaavan ohjaajan pesti. Nuorten työpajan vastaavan ohjaajan tehtäviin kuuluvat pajan asiakastyö, toimintojen suunnittelu, kehittäminen ja raportointi. Vastaavan ohjaajan vastuulla on nuorten yksilöohjaus, asiakkaiden työvalmiuksien ja -taitojen kehittäminen sekä elämänhallinnan tukeminen ratkaisukeskeisellä työotteella. Työn yhtenä osa-alueena on viranomaisyhteistyö asiakkaan tarpeen mukaisesti. Toiminnan tukikohtana on Tervakosken Seuratalon kiinteistössä sijaitseva elokuvateatteri, Kino Tervakoski mutta nuorten työpajatoimintaa toteutetaan myös muualla kunnan alueella. Nuorten työpajalla mahdoton muunnetaan mahdolliseksi, kaadetaan raja-aitoja ja esteitä sekä rakennetaan turvallisia tulevaisuuden polkuja nuorille.

Työpajajakson aikana nuori kokeilee erilaisia työtehtäviä elokuvateatterissa tai kiinnostuksen kohteiden mukaan mahdollisesti kunnan muissa työyksiköissä tai ulkopuolisissa työpaikoissa (nk. seinätön paja). Työpajajakson aikana tehdään myös tutustumiskäyntejä lähiseudun oppilaitoksiin ja työpaikoille. Nuoren pajajakson tarkoituksena on selkiyttää ammatillisia vaihtoehtoja ja antaa tietoa niistä työtehtävistä, joihin hän soveltuu ja joihin hän jatkossa voisi työllistyä tai kouluttautua. Uuden ennenkokemattoman mahdollisuuden nuorten työpajalle tuo tänä vuonna aloitettava työllisyyden kuntakokeilu jossa vastaava työpajaohjaaja toimii aktiivisessa roolissa.

Vastaavan työpajaohjaajan tukena ovat etsivä nuorisotyö, ohjausryhmä, monialainen verkosto ja viranomaisyhteistyö. Työparina toimii nuorten työpajaohjaaja.

Etsimämme henkilö on valmis haasteisiin ja muovaamaan ainutlaatuisesta kokonaisuudestamme entistä toimivamman. Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva nuoriso- tai sosiaalialan tutkinto ja työkokemusta sosiaalisen nuorisotyön alueelta ja/tai työpajatoiminnasta. Tehtävän hoitaminen edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja sekä kehittävää ja itsenäistä työskentelyotetta. Eduksi luetaan työkokemus nuorten yksilö- ja ryhmäohjaamisesta, työpajatoiminnasta ja kulttuurisen nuorisotyön menetelmien hallinta sekä alueen nuorten palveluiden ja keskeisten toimijoiden tuntemus. Työhön sisältyy ilta- ja viikonlopputöitä.

Ennen työsuhteen alkamista valitun on esitettävä alaikäisten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote sekä hyväksyttävä lääkärintodistus.

Työsuhteessa noudatetaan kunnallista yleistä virka- ja työehtosopimusta (KVTES), sekä kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan ollen 2234,60€/kk

Lisätietoja

http://www.janakkala.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoa antaa nuorisopalvelupäällikkö Sanna Laine sähköpostitse sanna.laine@janakkala.fi tai puhelimitse puh. 0500 625 259. Hakemukset pyydämme toimittamaan 28.1.2020 mennessä www.kuntarekry.fi -palvelun kautta.

Janakkalan kunta
Osoite: Juttilantie 1, 14200 Turenki

Lähes 17 000 asukkaan Janakkala sijaitsee Suomen kasvukäytävän keskipisteessä. Visionamme on elinvoimaa vahvistamalla kasvaa 20 000 asukkaan virkeäksi ja viihtyisäksi kunnaksi. Janakkala on luonnon helmassa ja silti kaikki arjen palvelut ovat käden ulottuvilla ja naapurikaupunkien syke vartin päässä. Janakkalaa halkoo niin Suomen päärata, Helsinki – Tampere moottoritie kuin Hiidenjoki, jotka liikuttavat notkeasti niin pendelöijiä kuin retkeilijöitä. Janakkalalaisilla uimapaikka on yhtä lähellä kuin kauppa, nokipannukahville pääsee yhtä helposti kuin kuntosalille. Kuntalaisten hyvä palvelu lähtee hyvinvoivasta henkilökunnasta. Tämä tiedetään ja siihen satsataan Janakkalan kunnassa, joka työllistää reilut 1000 henkilöä moninaisiin tehtäviin.