Skip to main content
test

Tervetuloa Janakkalan kunnan nuorten työpaja Kinolle nuorten työpajaohjaajan sijaiseksi ajalle 7.11.2022-30.9.2023!

Nuorten työpajaohjaajan tehtäviin kuuluvat nuorten yksilöohjaus, asiakkaiden työvalmiuksien ja -taitojen kehittäminen sekä elämänhallinnan tukeminen. Työpaja on osa kunnan nuorisopalveluiden kokonaisuutta ja nuorisotyöllinen työote näkyy vahvana työpajan toiminnassa.

Nuorten työpaja Kinon pääyksikkö on Tervakoskella sijaitseva elokuvateatteri Kino Tervakoski. Työpajajakson aikana nuori kokeilee erilaisia työtehtäviä elokuvateatterissa tai kiinnostuksen kohteiden mukaan mahdollisesti kunnan muissa työyksiköissä tai ulkopuolisissa työpaikoissa. Työpajajakson aikana tehdään myös tutustumiskäyntejä lähiseudun oppilaitoksiin ja työpaikoille. Nuoren pajajakson tarkoituksena on selkiyttää ammatillisia vaihtoehtoja ja antaa tietoa niistä työtehtävistä, joihin hän soveltuu ja joihin hän jatkossa voisi työllistyä tai kouluttautua.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva nuoriso- tai sosiaalialan tutkinto ja työkokemusta sosiaalisen nuorisotyön alueelta ja/tai työpajatoiminnasta. Valitun on toimitettava rikosrekisterilain 6 § 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote. (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä.) Työsuhteessa noudatetaan koeaikaa.

Työ sisältää ilta- ja viikonlopputyötä. Palkkaus KVTES, 2333,31€/kk.

Tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden edistämiseksi Janakkalan kunta suosii anonyymiä rekrytointia. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että rekrytointiprosessin ensimmäisessä vaiheessa työhakemuksen avoimiin kysymyksiin ei tule sisällyttää tietoja esim. iästä, äidinkielestä tai sukupuolesta. Vaikka osaa tiedoista taustatiedoissa kysytään, nämä tiedot eivät näy rekrytoivalle esimiehelle anonyymissä hakijaraportissa. Anonyymin rekrytoinnin tavoitteena on kohdentaa huomio hakijan ammatilliseen osaamiseen sekä työkokemukseen.

Lisätietoja

http://www.janakkala.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Sanna Laine, nuorisopalvelupäällikkö, p.0500625259, sanna.laine@janakkala.fi
Hakemukset Kuntarekryn kautta 30.9.2022 klo 15 mennessä.

Lisätietoja

Janakkalan kunta, Sivistystoimi, Nuorisopalvelut

Lähes 17 000 asukkaan Janakkala sijaitsee Suomen kasvukäytävän keskipisteessä. Visionamme on elinvoimaa vahvistamalla kasvaa 20 000 asukkaan virkeäksi ja viihtyisäksi kunnaksi. Janakkala on luonnon helmassa ja silti kaikki arjen palvelut ovat käden ulottuvilla ja naapurikaupunkien syke vartin päässä. Janakkalaa halkoo niin Suomen päärata, Helsinki – Tampere moottoritie kuin Hiidenjoki, jotka liikuttavat notkeasti niin pendelöijiä kuin retkeilijöitä. Janakkalalaisilla uimapaikka on yhtä lähellä kuin kauppa, nokipannukahville pääsee yhtä helposti kuin kuntosalille. Kuntalaisten hyvä palvelu lähtee hyvinvoivasta henkilökunnasta. Tämä tiedetään ja siihen satsataan Janakkalan kunnassa, joka työllistää reilut 1000 henkilöä moninaisiin tehtäviin.


Osoite: Seuranaukio 3, 12400 Tervakoski

Sinulle suositellut työpaikat