Skip to main content
test
Nuorten valmennus (UUDELY) uravalmentaja - Hyria

Haemme uravalmentajaa Nuorten valmennuspalveluun.

Nuorten valmennus tarjoaa nuorille tukea työpaikan etsimiseen, työsopimuksen solmimiseen ja/tai työsuhteen vakiinnuttamiseen tai koulutuspaikan löytämiseen. Valmennuksen aikana nuoret saavat tietoa työ- ja koulutusvaihtoehdoista sekä tukea oman osaamisen kartoittamiseen. Työpaikkasi sijoittuu pääsääntöisesti Keski- ja Pohjois-Uudellemaalle: työtä tehdään Hyvinkäällä ja Järvenpäässä, mutta työ on myös liikkuvaa ja voit tavata nuoria myös muissa alueen kunnissa.

Uravalmentaja toimii valmentajana työnhaku-, työhön ja uravalmennuksissa, asiakasohjauksessa, henkilökohtaisten palvelupolkujen räätälöinnissä ja rinnalla kulkemisessa sekä on ratkaisijana palvelujen ja työtehtävien uudelleen muotoilussa, uusien työpaikkojen luomisessa ja vastaa työelämäyhteistyössä osaajapulaan

Uravalmentajan työtehtäviä yhdistää kokeileva, ketterä työote ja asiakaskohtaisten ja vaikuttavien ratkaisujen muotoilu. Henkilöasiakastyö sisältää yksilövalmennusta, ohjausta sekä laaja-alaista asiakkaan tukemista eteenpäin elämässä ja asiakkaan palvelupolulla. Työ on samalla vahvaa ja monialaista yritys- ja verkostoyhteistyötä.

Olet etsimämme uravalmentaja, jos sinulla on työtehtävään soveltuva koulutustausta sekä kokemusta ja osaamista työllistymistä edistävistä palveluista: Sosionomi AMK tai muu soveltuva korkeakoulututkinto ja työvalmennuksen erikoisammattitutkinto tai kuntoutus-, tuki- ja ohjauspalvelujen erikoisammattitutkinto; Työkokemusta nuorten ja aikuisten valmennus- ja ohjaus- ja rekrytointitehtävistä; Tuntemusta työllisyyden hoidon kentän ja erilaisten asiakaskohderyhmien sekä työllisyyspoliittisista palveluista ja tukimuodoista; Yhteistyökokemusta kuntoutuksen ja/tai sosiaali- ja terveydenhuollon kanssa. Pedagoginen pätevyys katsotaan eduksi.

Toivomme, että työskentelet itsenäisesti ja sinulla on hyvät tiimityötaidot. Haluat onnistua työssäsi ja tehdä tulosta. Olet ulospäinsuuntautunut, innostut ja innostat, etkä pelkää tarttua haasteisiin. Toimit asiakaslähtöisesti kaikissa tilanteissa ja omaat taidon verkostoitua ja ylläpitää olemassa olevia verkostoja. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden hyödyntää asiantuntijuuttasi, kasvaa ammattilaisena ja ennen kaikkea kivan työyhteisön, mielenkiintoisen työn ja mukavia työkavereita. Tervetuloa Hyria-heimoon

Kelpoisuusehdot tehtävään määräytyvät asetuksen (A14.12.1998/986) mukaan. Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa tehtävään voidaan määräajaksi valita hakija, joka ei täytä kelpoisuusvaatimuksia.

Työsuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät ammatillisia aikuiskoulutuskeskuksia koskevan työehtosopimuksen mukaan. Ennen työn aloittamista valitun on esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan ja lasten kanssa työskentelevien rikostaustasta annetun lain (Laki 504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Tehtävissämme on käytössä koeaika. Ensisijaisen toimipisteen lisäksi työssäkäyntialueena ovat kaikki Hyrian toimipaikat.

Lisätietoja

http://www.hyria.fi/urat

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Susanne Lähdemäki, toimialapäällikkö p. 040 628 0539
susanne.lahdemaki@hyria.fi

Lisätietoja

Urapalvelut ja ammatillinen kuntoutus

Hyria tuottaa koulutus- ja valmennuspalveluja, joiden avulla asiakkaillamme on enemmän mahdollisuuksia hyvään elämään. Autamme yrityksiä kasvamaan ja kehittymään sekä vahvistamme työllisyyttä. Tunnetuinta toimintaamme on toisen asteen ammatillinen koulutus. Keskeisin vaikuttavuusalueemme on Häme ja Uusimaa. Meillä työskentelee yli 500 osaajaa. Liity Hyrian heimoon.


Osoite: Karankatu 3-5, 05800 Hyvinkää
Hyria - Savuton työpaikka Hyria - Panostamme perehdytykseen Introlla

Sinulle suositellut työpaikat