Nuorten yksilövalmentaja - Liedon kunta

Etsimme joukkoomme vakituiseen työsuhteeseen nuorten yksilövalmentajaa, joka työskentelee 17-29-vuotiaiden nuorten työllistymistä edistävien palveluiden suunnittelussa ja ohjauksessa. Sinulla on kokonaisvastuu asiakkaan palveluprosessin hallinnasta. Työssäsi teet nuorten kanssa työnhakuvalmennusta, tuet erilaisten opiskelupaikkojen hakemisessa ja etsit työkokeilupaikkoja. Osallistut monialaiseen yhteistyöhön te-palveluiden, sosiaalityön ja tarvittaessa muiden sidosryhmien kanssa. Kohtaamisissa nuorten kanssa toteutat vuorovaikutuksellista ohjausta ja tukemista. Tarvittaessa autat nuoria löytämään erilaisten palveluiden piiriin ja ohjaat etuuksien hakemisessa. Osallistut säännöllisesti aktivointi- ja työllistymissuunnitelmien tekemiseen. Yksikkömme sisällä kuulut yksilövalmentajien tiimiin ja teet työtä osittain yhdessä myös toisen nuorten yksilövalmentajan kanssa. Olet kiinteästi yhteyksissä myös yritys- ja työllisyyskoordinaattoriimme, jonka kanssa toteutat palkkatukityöllistämistä yrityksiin, yhdistyksiin tai säätiöihin. Yksilövalmentajan työhön kuuluu myös kirjallisina töinä asiakaskirjaukset VAT-järjestelmään, valmennuksen vaikuttavuuden arviointi, hanketyö, nuorten kesätyötuki ja muut kirjalliset tehtävät.

Edellytämme vähintään alempaa korkeakoulututkintoa esimerkiksi sosionomi (AMK) tai muu vastaava. Osaat työskennellä itsenäisesti ja myös osana tiimiä. Haluat tehdä ratkaisukeskeistä ja asiakaslähtöistä työtä. Pystyt pitämään hallussa monta asiaa samanaikaisesti ja toimit luontevasti muuttuvissa tilanteissa.

Eduksi katsomme aikaisemman kokemuksen työllistymis- ja aktivointisuunnitelmiin osallistumisesta, monialaisesta verkostoyhteistyöstä ja työllistymistä edistävien palveluiden tuntemisesta. Sinulla voi olla myös tietotaitoa ammatillisesta kuntoutuksesta, työkokeilujen ja kuntouttavan työtoiminnan järjestämisestä sekä nuorten kanssa työskentelystä.

Olet kehittämismyönteinen ja haluat myös itse ammatillisesti kasvaa ajan myötä. Tarjoamme sinulle jatkuvasti muuttuvan, haasteellisen työympäristön, jossa on tilaa kokeilla ja oppia.

Tutustu työnantajaan

Heidi Elo, työllisyyspäällikkö, 050 554 0835

Liedon kunta, Hallintopalvelut, Työllistäminen
Osoite: Teollisuuskuja 2 A, 21420 Lieto

Lieto on noin 20 000 asukkaan kasvava, yritteliäs, viihtyisä ja luonnonläheinen kunta Varsinais-Suomessa. Liedon kunta on työnantaja, joka tuottaa kuntalaisille ammatillisesti korkeatasoisia ja ihmisläheisiä palveluita. Meillä työskentelee noin 1300 eri alojen ammattilaista. Tavoitteena on, että meillä kaikilla on hyvät edellytykset tehdä työtä ja viihtyä työssämme. Kaikilla Liedon kunnan työntekijöillä on mahdollisuus kehittyä työssään ja käyttää osaamistaan tehtävissään.