Skip to main content
test
Nuotistonhoitaja - Lahden kaupunki

Sinfonia Lahti hakee NUOTISTONHOITAJAN sijaista määräaikaiseen tehtävään ajalle 5.2.2024 - 31.12.2024.

Sinfonia Lahti on ennakkoluuloton, kansallisesti ja kansainvälisesti tunnettu brändi, jonka koti on upeasta akustiikastaan tunnettu Sibeliustalo. Ylikapellimestarinsa Dalia Stasevskan johdolla orkesteri tavoittaa monipuolisella ja oivaltavalla ohjelmistollaan monia eri yleisöjä niin livenä kuin verkossa.

Tehtävässäsi muun muassa: - vastaat muusikoiden asiakaspalvelusta nuottimateriaalien osalta - vastaat nuottimateriaalien hankinnasta ja valmistamisesta esityskuntoon - vastaat koesoittomateriaalien valmistamisesta - vastaat nuottiarkistosta - toimit OPAS-käyttöjärjestelmän käyttäjänä

Työssä menestyäksesi sinulla on - orkesterimusiikin- ja soitinten tuntemusta - sujuva nuotinlukutaito - hyvät organisointitaidot - hyvät tietotekniset valmiudet (päivittäisessä käytössä mm. InDesign, Photoshop, Arcobat PRO DC) - suomen kielen sujuvaa osaamista ja kykyä kommunikoida luontevasti myös englanniksi niin kirjallisesti kuin suullisesti - paineensietokykyä ja huumoria yllättävissäkin tilanteissa konserttituotantojen arjessa

Arvostamme läsnäoloasi Sibeliustalossa. Voit tarvittaessa tehdä 1-2 etäpäivää viikossa työtilanteen ja -tehtävien niin salliessa.

Toivomme sinulta soveltuvaa korkeakoulututkintoa tai työkokemuksella hankittua tietotaitoa. Eduksi luetaan kokemus nuotistonhoitajan työstä.

Tehtävässä noudatetaan kunnallista virka- ja työehtosopimusta ja valitulle asetetaan viiden kuukauden koeaika.

Hakemukset Kuntarekry.fi -järjestelmän kautta viimeistään maanantaina 4.12.2023 klo 9.

Haastattelut käydään torstaina 7.12.2023 Sibeliustalolla.

Lisätietoja

https://www.sinfonialahti.fi/
https://www.lahti.fi/kaupunki-ja-paatoksenteko/lahti-tyonantajana/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Maanantaina 27.11. klo 12-14 ja tiistaina 28.11. klo 12-14
Intendentti Maija Kylkilahti, p. 050 518 4486
Nuotistonhoitaja Essi Kirjovaara, p. 050 518 4569

Lisätietoja

Lahden kaupunki, Kaupunginorkesteri

Lahti on kaupungin kokoinen kaupunki, joka pysyy liikkeessä ja luo tulevaisuutta.

Meillä saat tehdä merkityksellistä, sopivasti haastavaa työtä, johon voit itse vaikuttaa. Tarjoamme monipuolisia työtehtäviä sekä mahdollisuuksia kehittyä ja edetä uralla. Meillä työn ja perhe-elämän yhdistäminen on joustavaa.

Lahti on yliopistokaupunki ja kansainvälisesti tunnettu ympäristökaupunki. 120 000 asukkaan kaupungissa arki on sujuvaa, palvelutarjonta on runsasta ja luonto alkaa etuovelta. Luonnonläheiseen kaupunkikuvaan ja monipuoliseen tapahtumatarjontaan on helppo ihastua.

Tervetuloa Lahden kaupungille 3 700 ammattilaisen joukkoon huolehtimaan kaupunkilaisten sujuvasta arjesta!


Osoite: Ankkurikatu 7, 15140 Lahti
Lahden kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat