Skip to main content
test
Nuottivalmentaja - Hyria

Haemme Keski- ja Pohjois-Uudenmaan alueelle sekä pääkaupunkiseudulle kahta nuottivalmentajaa asiakasohjaukseen, henkilökohtaisten palvelupolkujen räätälöintiin ja rinnalla kulkemiseen. Valmentajana toimit Kelan NUOTTI-valmennuksessa nuorten ja nuorten aikuisten parissa.

NUOTTI-valmennuksessa tehtävänäsi on vahvistaa nuoren käsitystä omista vahvuuksista ja voimavaroista ja kartuttaa hänen elämänhallintaan ja työelämävalmiuksiin liittyviä taitojaan. Lisäksi valmennuksessa edistetään ja vahvistetaan nuoren verkostoyhteistyötä.

Vaatimuksena tehtävään on:

-Soveltuva tutkinto: Psykologi, Toimintaterapeutti (AMK), Sairaanhoitaja (AMK), Terveydenhoitaja (AMK), Sosiaalityöntekijä, Sosionomi (AMK), Kuntoutuksen ohjaaja (AMK), Yhteiskuntatieteiden maisteri, Kasvatustieteiden maisteri tai yhteisöpedagogi (AMK).
-Vähintään 8 vuotta kokemusta nuorten kanssa työskentelystä eri toimintaympäristöissä.

-Lisäksi arvostamme, jos sinulla on kokemusta TE-hallinnon palveluista sekä sinulla on alueellista työmarkkinatuntemusta.

Valmennus tapahtuu laajalti Keski- ja Pohjois-Uudenmaan alueella sekä pääkaupunkiseudulla, joten työ edellyttää mahdollisuutta liikkua omalla autolla. Olet etsimämme nuottivalmentaja, jos omaat lisäksi hyvät vuorovaikutus- ja ongelmanratkaisutaidot sekä itsenäisen, joustavan ja ratkaisukeskeisen työskentelytavan. Kohtaat valmentajana erilaisia ihmisiä, joten myös ohjauksellinen ote, myönteinen asenne sekä vakuuttava läsnäolotaito kuuluvat ominaisuuksiisi.Olet ulospäinsuuntautunut, innostut ja innostat, etkä pelkää tarttua haasteisiin. Toimit asiakaslähtöisesti kaikissa tilanteissa ja omaat taidon verkostoitua ja ylläpitää olemassa olevia verkostoja.

Hyrian Urapalvelut ja ammatillinen kuntoutus -toimialalla edistetään nopeaa työvoiman saatavuutta, työllisyyttä ja työllistymistä, yrittäjyyttä ja työelämän muutoksissa tarvittavaa osaamista monipuolisesti. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden hyödyntää asiantuntijuuttasi, kasvaa ammattilaisena ja ennen kaikkea innostuvan ja innostavan työyhteisön, mielenkiintoisen työn ja mukavia työkavereita.

Työsuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät AVAINTA-työehtosopimuksen mukaan. Ennen työn aloittamista valitun on esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan ja lasten kanssa työskentelevien rikostaustasta annetun lain (Laki 504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Tehtävissämme on käytössä koeaika. Ensisijaisen toimipisteen lisäksi työssäkäyntialueena ovat kaikki Hyria säätiön toimipaikat.

Lisätietoja

http://www.hyria.fi/urat
https://www.kuntarekry.fi/fi/tyonantajat/hyria/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Toimialapäällikkö Susanne Lähdemäki p. 040 628 0539
susanne.lahdemaki@hyria.fi

Lisätietoja

Hyria, Hyria säätiö, Urapalvelut ja ammatillinen kuntoutus

Hyria tuottaa koulutus- ja valmennuspalveluja, joiden avulla asiakkaillamme on enemmän mahdollisuuksia hyvään elämään. Autamme yrityksiä kasvamaan ja kehittymään sekä vahvistamme työllisyyttä. Tunnetuinta toimintaamme on toisen asteen ammatillinen koulutus. Keskeisin vaikuttavuusalueemme on Häme ja Uusimaa. Meillä työskentelee yli 500 osaajaa. Liity Hyrian heimoon.


Osoite: Karankatu 3-5, 05800 Hyvinkää
Hyria - Savuton työpaikka Hyria - Panostamme perehdytykseen Introlla

Sinulle suositellut työpaikat