Oboen äänenjohtaja - Joensuun kaupunki

Joensuun kaupunginorkesteri on energinen ja ohjelmistoltaan monipuolinen sinfoniaorkesteri, joka tuottaa konsertteja monille erilaisille kohderyhmille. Kaupunginorkesteri on tärkeä ja näkyvä osa joensuulaista musiikkielämää, ja se tekee yhteistyötä mm. oppilaitosten ja tapahtumien kanssa, vierailee säännöllisesti kouluissa ja vanhustentaloissa sekä edustaa kaupunkia esiintymällä tilauskonserteissa ja festivaaleilla. Orkesterissa on 35 vakinaista muusikkoa, ja sen taitteellisena johtajana toimii Eero Lehtimäki sekä taiteellisina partnereina Minna Pensola ja Iiro Rantala.


Joensuun kaupunginorkesterissa on haettavana


OBOEN ÄÄNENJOHTAJAN TOIMI


Koesoitto pidetään sunnuntaina 22.11.2020 alkaen klo 13.00 Joensuun konservatorion konserttisali, Rantakatu 31.


Koesoittotehtävät:
1. W. A. Mozart: Oboekonsertto C-duuri K 314, 1. osa Allegro Aperto, 2. osa Adagio non troppo, ilman kadensseja
2. R. Strauss: Oboekonsertto D-duuri, 1. osa Allegro moderato, 2. osa Andante sekä kadenssi
3. Orkesteritehtävät
Orkesteritehtävät ja koesoitossa esitettävät jaksot Mozartin oboekonserton 1. osasta sekä Straussin oboekonserton 1. ja 2. osista ovat tilattavissa pdf-tiedostoina osoitteesta orkesteri@joensuu.fi.

Koesoittokutsu lähetetään hakuajan päätyttyä sähköpostilla. Koesoitossa on käytettävissä orkesterin pianisti. Hakija voi käyttää myös omaa pianistia omalla kustannuksellaan.

Tehtäväkohtainen palkka on työehtosopimuksen mukainen sekä mahdolliset lisät MuusikkoTesin mukaan. Tehtävässä on kuuden (6) kuukauden koeaika. Työpaikkamme ovat savuttomia.

Toimi täytetään torstaina 7.1.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Tehtävää haetaan sähköisesti Joensuun kaupungin internet -sivuilla osoitteessa: www.joensuu.fi/avoimet-tyopaikat , josta löytyy myös täydellinen hakuilmoitus ja sähköinen hakemuslomake. Hakemuslomakkeen ensimmäisessä kohdassa tulee mainita, käyttääkö hakija orkesterin säestäjää.


Hakuaika päättyy torstaina 29.10.2020 klo 15.00.

Lisätietoja tehtävästä antaa virka-aikana intendentti Marjo Vattulainen puh. 050 415 2944, sähköposti: marjo.vattulainen@joensuu.fi tai orkesteri@joensuu.fi.
www.joensuu.fi/kaupunginorkesteri

Tutustu työnantajaan
  • Joensuun kaupunki
  • Työpaikka
  • jns-3077
  • 15.5.2020 - 29.10.2020 15:00
  • JoensuuPohjois-Karjala

virka-aikana intendentti Marjo Vattulainen puh. 050 415 2944, sähköposti: marjo.vattulainen@joensuu.fi tai orkesteri@joensuu.fi.

Joensuu on yli 76 000 asukkaan vetovoimainen ja rohkeasti uudistuva kaupunki.