Oboen varaäänenjohtaja (Co-principal Oboe) - Lahden kaupunki

Oboen varaäänenjohtaja (Co-principal Oboe) - Lahden kaupunki

Apply in English:
https://www.kuntarekrytointi.fi/recruitment/#/job/213356?lang=en_US&portal=rekryen&ref=1jvvoeh132a2u

Sinfonia Lahti etsii vakituiseen tehtävään oboen varaäänenjohtajaa 12.8.2019 alkaen. Palkka henkilökohtaisine- ja tallennelisineen 2918-3151 €/kk.

Oboen varaäänenjohtaja ylläpitää orkesterikirjallisuuden edellyttämää solistista valmiuttaan sekä toimii tarvittaessa oboe-soitinryhmän äänenjohtajana tälle kuuluvin velvollisuuksin. Varaäänenjohtajalla on englannintorven soittovelvollisuus ilman eri korvausta. Arvostamme kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä ja hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja.

Koesoittotehtävät

- W. A. Mozart: Oboekonsertto C-duuri kadensseineen

- R. Strauss: Oboekonsertto, 1. ja 2. osa kadensseineen

- Valitse yksi seuraavista Schumannin romansseista:
o Schumann: 1. Romance: Nicht schnell tai
o Schumann: 2. Romance: Einfach, innig tai
o Schumann: 3. Romance: Nicht schnell

- Hakuajan päätyttyä lähetettävät orkesteri- ja kamarimusiikkitehtävät. Ne lähetetään koesoittoon valituille sähköpostilla keskiviikon 15.5.2019 aikana.

Koesoitto 29.5.2019
- Orkesteri valitsee koesoittoon osallistuvat hakemusten perusteella.
- Koesoitto pidetään Lahden musiikkiopiston Kalevi Aho -salissa (Hämeenkatu 4, Lahti) keskiviikkona 29.5.2019 klo 11 alkaen.

Hakemukset
- Viimeistään keskiviikkona 8.5.2019 ensisijaisesti kuntarekry.fi-järjestelmän kautta (työavain 213356), toissijaisesti sähköpostitse audition@lahti.fi.
- Hakemuksessa tulee olla
o täydelliset yhteystietosi (kotiosoite, sähköposti sekä matkapuhelinnumero),
o lyhytmuotoinen CVsi,
o teosvalintasi / mitä aiot soittaa koesoitossa ja
o maininta haluatko käyttää orkesterin palkkaamaa säestäjää.

Koesoiton hyväksytysti suorittaneille voidaan järjestää haastattelu koesoiton yhteydessä. Mikäli nykyinen orkesterin jäsen valitaan avoinna olevaan tehtävään, voidaan näin vapautuva tehtävä täyttää tämän koesoiton perusteella. Tehtävässä noudatetaan kunnallista kuukausipalkkaisten muusikkojen työehtosopimusta. Valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen työsopimuksen allekirjoittamista ja valitulle asetetaan tehtävään koeaika (6 kk).

Lisätietoja

https://www.sinfonialahti.fi/
https://www.sinfonialahti.fi/orkesteri/avoimet-tyopaikat/

Apulaisintendentti Maija Kylkilahti, audition@lahti.fi

Lahden kaupunki, Kaupunginorkesteri, Sinfonia Lahti
Osoite: Sibeliustalo, Ankkurikatu 7, Lahti

Sinfonia Lahti – Lahden kaupunginorkesteri on ennakkoluuloton edelläkävijä, joka tarjoaa yleisölleen mo-nipuolisia konsertteja. Konserttitoiminnan ohella orkesterin merkittäviä toimintamuotoja ovat kiertuetoiminta, levytykset ja yleisökasvatus. Sinfonia Lahden koti on upeasta akustiikastaan tunnettu Sibeliustalo ja ylikapellimestarimme on Dima Slobodeniouk.
120 000 asukkaan Lahti tunnetaan Suomessa ja maailmalla talviurheilusta ja korkeatasoisista kulttuuripalveluista.
Lahdessa yhdistyvät pienen ja suuren kaupungin parhaat puolet. Aktiiviset asukkaat arvostavat kaupungin kotoisuutta ja liikkumisen helppoutta. Loistavan sijainnin ja toimivien kulkuyhteyksien ansiosta Lahden seudulla käydään töissä joka puolelta Etelä-Suomea. Junamatka Helsingistä kestää nopeimmillaan 49 minuuttia.
Lahden kaupungilla työskentelee noin 3400 ammattilaista. Motivoituneen ja osaavan henkilöstön avulla kaupunki huolehtii lahtelaisten sujuvasta arjesta. Työnantajana kaupunki panostaa johtamisen ja henkilöstön hyvinvoinnin kehittämiseen ja tarjoaa kiinnostavan työympäristön ja mahdollisuuksia edetä urallaan. Lahden kaupunki on savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan