Ohjaaja (2), Kanervan palvelukotiin, sis. €-bonuksen

Hakuaika päättyy  25.6.2024 12:00

Hei, sinä lämminhenkinen ja osaava ohjaaja! Tervossa on avoinna kaksi (2) toistaiseksi voimassa olevaa ohjaajan tehtävää, työ alkaa sopimuksen mukaan. Lue lisää työstämme ja kilpailukykyisestä palkasta!

Tervetuloa töihin Pohjois-Savon hyvinvointialueelle, työyksikkö työsuhteen alussa on Kanervan palvelukoti, Tervossa.

Palkka tehtävässä on 2 556,75€/kk + lisät, ja erillistä rekrytointilisää maksetaan 150€/kk, enintään kuuden kuukauden ajalta työsuhteen alusta lähtien.

Työskentely meillä?

Kanervan palvelukoti on 15-paikkainen asiakkaidemme koti, jossa toteutetaan ympärivuorokautista palveluasumista kehitysvammaisille asiakkaille. Ammattitaitoinen henkilöstömme on asiakkaiden apuna ja tukena ympärivuorokauden. Toiminta-ajatuksenamme on tarjota laadukasta ohjausta, hoivaa ja huolenpitoa kodikkaassa ja turvallisessa asuinympäristössä aikuisille kehitysvammaisille asiakkaille.

Missä osaamisesi tulee esiin?

Ohjaajana tehtäväsi on asukkaiden kokonaisvaltaisen perushoidon, huolenpidon ja ohjauksen toteuttaminen yhteistyössä muun henkilöstön kanssa hoito- ja palvelusuunnitelman mukaisesti. Ohjaajan tehtäviin kuuluu myös päiväaikaisen toiminnan järjestäminen. Ohjaajana tuet ja autat asiakkaita osallistumaan arjen toimintoihin kokonaisvaltaisesti kuntouttavaa ja ohjaavaa työotetta hyödyntäen. Työ on kolmivuorotyötä.

Odotuksemme tulevalle työkaverille?

Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja, joustavutta sekä kykyä työskennellä itsenäisesti muuttuvissa tilanteissa.
Toivomme innostuneisuutta kehitysvammaisten ja ikääntyneiden hoitotyötä kohtaan. Odotamme ohjaajalta myös kunnioittavaa asennetta ja ihmisarvoa ja tasa-arvoisuutta asiakkaita kohtaan sekä kunnioitusta asiakkaiden itsemääräämisoikeutta kohtaan.

Kelpoisuusehtona sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava aikaisempi tutkinto (laki sosiaalihuollon ammattihenkilöistä 2015/817, §3; laki terveydenhuollon ammattihenkilöistä 1994/559, §2) sekä rekisteröityminen sosiaali- ja terveysalan lupa- ja valvontaviraston (Valviran) ylläpitämään ammattihenkilörekisteriin.

Jos sinua kiinnostaa kehitysvammaisten aikuisten ja ikääntyneiden parissa työskentely osana moniammatillista tiimiä ja mahtavaa työyhteisöä, olet juuri etsimämme henkilö!

Mitä tarjoamme sinulle?

Monipuolisen ja mielenkiintoisen työn innovatiivisessa ja kehittyvässä työyksikössä, jossa esihenkilö ja työyhteisö ovat tukenasi. Panostanne työhyvinvointiin ja henkilöstön tukemiseen. Lisäksi tarjoamme hyvän perehdytyksen, koulutusmahdollisuudet sekä ammattitaitoiset ja kehitysmyönteiset työkaverit. Työhyvinvoinnin tukemiseen käytössäsi on Epassi-etu (kulttuuri, liikunta ja hyvinvointi) sekä työterveyshuollon palvelut.

Liity ammattitaitoiseen joukkoomme!

Muuta huomioitavaa:

-Noudatamme tartuntatautilain 48 § mukaisia säännöksiä ja suositamme kaikille asiakastehtävissä työskenteleville
työntekijöillemme lain mukaista rokotussuojaa.
-Pohjois-Savon hyvinvointialueelle virkaan/työsuhteeseen valitulta pyydetään satunnaisesti huumausainetodistuksen
esittämistä.
-Työsuhteessa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.
-Tehtävään valitun henkilön on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote.

Odotamme yhteydenottoasi - haastattelemme hakijoita jo hakuaikana!


Lisätietoja

https://pshyvinvointialue.fi/toihin-meille

Yhteystiedot

Palveluesihenkilö Sini Tirkkonen, p. 044 3899 715, sini.tirkkonen@pshyvinvointialue.fi

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Pohjois-Savon hyvinvointialue tarjoaa pelastustoimen, sosiaalihuollon ja terveydenhuollon palvelut Pohjois-Savon jokaiselle asukkaalle. Kuopion yliopistollinen sairaala tarjoaa erikoissairaanhoitoa ja vastaa noin miljoonan suomalaisen vaativasta erikoissairaanhoidosta Itäisellä yhteistyöalueella. Meitä on jo lähes 13 000 hyvinvointialueen ammattilaista, tule mukaan rakentamaan huomisen hyvinvointia Pohjois-Savoon! Tutustu työnantajaan