Skip to main content
test
Ohjaaja (2) / Leinolan perhetukikeskus - Tampereen kaupunki

Leinolan perhetukikeskuksen nuorten kuntoutusosastot tarjoavat vaativaa ympärivuorokautista pitkäaikaista sijaishuoltoa 12-17-vuotiaille tamperelaisille nuorille, joilla on erilaisia psykososiaalisia haasteita, ja jotka näiden haasteiden vuoksi tarvitsevat erityistä tukea arjessa.

Etsimme joukkoomme kahta ohjaajaa vakituiseen tehtävään.

Ohjaajana työskentelet nuorten kuntoutusosastolla suorassa asiakastyössä yksikköön sijoitettujen nuorten ja heidän perheidensä kanssa. Tehtäviisi kuuluu kasvatus-, hoito- ja ohjaustyön sekä perhetyön toteuttaminen osana moniammatillista tiimiä. Nuorten kuntoutusosastolla on käytössä omaohjaaja-toimintamalli ja ohjaajalta edellytetään kykyä pitkäjänteiseen suhdetyöskentelyyn nuoren ja perheen kanssa. Työssä arvostetaan hyviä vuorovaikutus- ja työyhteisötaitoja sekä kykyä työskennellä joustavasti vaihtelevien tilanteiden mukaan. Työ on psyykkisesti ja fyysisesti kuormittavaa.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva korkeakoulututkinto (esimerkiksi sosionomi tai kuntoutuksen ohjaaja) tai aikaisempi opistotason tutkinto.

Työssä suoriutuminen edellyttää hyvää paineensietokykyä ja vahvaa psykososiaalista kuntoutusotetta. Lisäksi kiintymyssuhteiden ymmärtäminen sekä traumatietämys edesauttavat asiakastyössä.

Tehtävään valitulta edellytetään tartuntatautilain 48 §:n ja 48a §:n mukaista soveltuvuutta sekä LOVe-lääkehoidon verkkotestin hyväksyttyä suorittamista (LOVe LOP). Tehtävässä vaaditaan myös hygieniapassi.

Ennen tehtävän vastaanottamista valitun tulee esittää rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentin mukainen rikosrekisteriote.

Eduksi katsotaan aiempi työkokemus lastensuojeluyksikössä työskentelystä, kuntoutustyöstä sekä mielenterveys- ja päihdehoitotyöstä.

Pyydämme, että liität kopion kelpoisuuden osoittavasta tutkintotodistuksesta sähköiseen hakemukseen KuntaRekryyn. Alkuperäiset todistukset katsotaan mahdollisessa haastattelussa.

Lisätietoja tehtäviin liittyen antaa: osastonhoitaja Laura Sääksjärvi-Vesala, puh. 040 801 6800, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Hakuaika päättyy 16.8.2022.
Tehtäviä haetaan Kuntarekryssä Hae työpaikkaa -painikkeesta. Olemme keventäneet hakulomaketta: Täytä vain yhteystietosi, kirjoita hakulomakkeen Lisätietoja-kohtaan lyhyt vapaamuotoinen hakemus ja liitä CV:si liitetiedostoihin. Voit halutessasi liittää myös muita tiedostoja.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, rekrytointi.pirkanmaa@monetra.fi

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!
Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.tampere.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

osastonhoitaja Laura Sääksjärvi-Vesala, puh. 040 801 6800, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Lisätietoja

Tampereen kaupunki, Leinola 1

Tampereen kaupunki on Pirkanmaan suurin työnantaja. Rakennamme yhdessä Tampereen kaupunkia noin 14 500 työntekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi.

Kaupungin tekemisessä näkyy kumppanuus- ja kehittämiskulttuuri, jossa johtaminen on mahdollistavaa, henkilöstö kehittää ja yhteisöllisyys on vahvaa. Osallistumme vuosittain Vastuullinen Kesäduuni -kampanjaan ja olemme sitoutuneet toteuttamaan sen periaatteita jokapäiväisessä työssämme ympäri vuoden. Kampanjan ja kaupungin periaatteita ovat muun muassa hyvä hakijakokemus sekä oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus.

Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!


Osoite: PL487, 33101 Tampere
Tampereen kaupunki - Savuton työpaikka Tampereen kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja Tampereen kaupunki - Vastuullinen työnantaja

Sinulle suositellut työpaikat